Αστυνομικός έκλεβε χρυσαφικά από πεθαμένους και τα πουλούσε

Ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον  αστυνομικού  στην Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους! Σύμφωνα με έγκ...

A+ A-

Ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον αστυνομικού στην Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, ο αστυνομικός είχε μεταξύ άλλων την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων κατά τις οποίες φέρεται να ξάφριζε τα θύματα.
Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο ηλικιωμένης που πέθανε από φυσικά αίτια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αστυνομικό, αντιλήφθηκε ότι από το θύμα έλειπαν τα χρυσαφικά που φορούσε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, ο αστυνομικός φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από τους νεκρούς και στην συνέχεια να τα πουλούσε.
Ενώπιον του αστυνομικού διερευνάται ποινική υπόθεση ενώ δόθηκαν οδηγίες από την ηγεσία της δύναμης και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος επισήμανε ότι το μέλος της Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διερευνώνται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.
«Από την πρώτη στιγμή που περιήλθε σε γνώση της Αστυνομίας το πιο πάνω περιστατικό, το εν λόγω μέλος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα, διερευνάται εναντίον του τόσο ποινική υπόθεση, όσο και πειθαρχική, για την οποία ορίστηκε Ερευνών Αξιωματικός» ανέφερε η αστυνομία.

Δείτε επίσης

Κόσμος 6675030617142160005

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item