Ο αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει..

Συνέχεια ακούμε χωρισμούς με νούμερο ένα αιτία την απιστία, και συνήθως να φταίει το αρσενικό φύλο. Και μετά όλοι αναρρωτιούνται γιατί ο...

A+ A-

Συνέχεια ακούμε χωρισμούς με νούμερο ένα αιτία την απιστία, και συνήθως να φταίει το αρσενικό φύλο. Και μετά όλοι αναρρωτιούνται γιατί οι γυναίκες δεν τους εμπιστεύονται.

Προφανώς έχουν σοβαρό λόγο! Το χειρότερο είναι πως εκτός από τη δική σας σχέση, καταστρέφεις και την επόμενη σχέση της κοπέλας, μιας και θα δείχνει υστερική, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης. και υπάρχει και η γυναικεία απιστία αλλά είναι ένα φαινόμενο πολύ διαφορετικό γιατί όταν, συνήθως, μια γυναίκα απατά σημαίνει αυτό που είχε έχει τελειώσει οριστικά στο μυαλό της και δεν κάνει σχεδόν απιστία μόνο και μόνο για επιβεβαίωση ή για να περάσει καλά μία νύχτα.
Οι άντρες απιστούν περισσότερο αλλά ένα αληθινός άντρας δε θα απατούσε ποτέ τη γυναίκα που αγαπά:
άντρας
Ο αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ τη γυναίκα που αγαπάει.
Και για να το πω πιο σωστά, ένας αληθινός άντρας δεν θα πλήγωνε ποτέ καμία γυναίκα, πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα πρόκειται για την προέκταση του εαυτού του. Οι αληθινοί άντρες νοιάζονται κι αγαπούν όσους βρίσκονται κοντά τους, όσο νοιάζονται κι αγαπούν τον εαυτό τους.
Εάν έχεις βρει μια κοπέλα που αγαπάς πραγματικά και σ’ αγαπά κι εκείνη το ίδιο, τότε κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μην σταματήσει να χαμογελάει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον κόσμο από το να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και μάλιστα από δικό σου λάθος. Τα λάθη είναι λάθη …αλλά δεν συγχωρούνται πάντα!
Ο αληθινός άντρας ξέρει να σέβεται.
Οι αληθινοί άντρες αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με σεβασμό, όταν ο σεβασμός είναι απαραίτητος. Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα με την οποία διατηρούν σχέση. Το να απατάς είναι το μεγαλύτερο ψέμα σε μια σχέση, αφού η εμπιστοσύνη χάνεται. Επίσης, αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τη σύντροφο σου σαν εραστής, σαν φίλος και σαν άνθρωπος.
Με το να απατάς είναι σαν να δείχνεις πως είσαι καλύτερος από αυτή, ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι. Αν χάσεις την εμπιστοσύνη της μια φορά, δεν θα την κερδίσεις ποτέ ξανά πίσω.
O αληθινός άντρας είναι συναισθηματικά σταθερός.
Συχνά ακούμε πως οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν πρόβλημα να ελέγξουν τα συναισθήματα τους. Απ’ όσα έχει αποδείξει η ιστορία όμως, οι άντρες είναι χειρότεροι. Η αλήθεια να λέγεται! Ενώ οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και να μοιράζονται τα προβλήματα τους, οι άντρες προτιμούν να μην μιλάνε καθόλου γι’ αυτά. Μέχρις ότου, βέβαια, που δεν αντέχουν άλλο να τα κρατάνε μέσα τους…
Όταν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, οι γυναίκες συνηθίζουν να παραπονιούνται, να ξεσπούν, άλλοτε να κλαίνε κι άλλοτε να κάνουν σιωπηλή διαμαρτυρία. Αντιθέτως, οι περισσότερο άντρες και μάλιστα οι αδύναμοι, προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτα και δεν αισθάνονται τίποτα. Όταν όμως το ποτήρι ξεχειλίσει, βρίσκουν διάφορους τρόπους για να ξεσπάσουν, εκτός από το να μιλήσουν. Πίνουν. Καπνίζουν. Πηδ*νε. Και δυστυχώς, όσο δεν μιλάνε με τη σύντροφο τους, το τελευταίο γίνεται σε μόνιμη βάση με όποια βρουν διαθέσιμη.
Από την άλλη, ένας αληθινός άντρας ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματα του και να τα διαχειρίζεται κατάλληλα!
Ο αληθινός άντρας δεν συνεχίζει να βγαίνει με κάποια που δεν τον ενδιαφέρει.
Προφανώς, όλοι μας βγαίνουμε με άτομα που δεν είμαστε σίγουροι ότι θα ερωτευτούμε, μέχρι να επιβεβαιωθούμε αν θέλουμε ή όχι να είμαστε μαζί τους. Αν υπήρχε ο έρωτας με την πρώτη ματιά, θα περιόριζε πολύ τα πράγματα. Ωστόσο, κάποιοι θα συνεχίσουν να βγαίνουν με ένα άτομο που δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μόνο και μόνο για βόλεμα δικό τους. Γιατί να βγεις έξω να ψάξεις για κάτι καινούριο και καλύτερο, όταν βρήκες κάτι παρόμοιο έξω από την πόρτα σου;
Ένας αληθινός άντρας κατανοεί πως οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα κι επιπλέον δεν είναι εκεί για να ικανοποιούν απλά τις ανάγκες του. Όταν γνωρίζει πως μια γυναίκα δεν τον ενδιαφέρει, απλά δεν συνεχίζει μαζί της.
Ο αληθινός άντρας έχει αυτοσυγκράτηση.
Συγνώμη που θα το πω αυτό, αλλά επειδή είσαι άντρας δεν σημαίνει ότι μπορείς να κοιμάσαι με οποιαδήποτε όμορφη κοπέλα περνάει από μπροστά σου, μία προς μία κυριολεκτικά.
Ένας αληθινός άντρας δεν θα ρίσκαρε να χαλάσει ό,τι έχει για μερικά ασήμαντα λεπτά σεξ με μια γυναίκα που το πιο πιθανό είναι να μην έχει χημεία μαζί της. Αν όντως θες να κάνεις τόσο πολύ σεξ, γιατί δεν κάνεις με τη γυναίκα που σε αγαπάει; Αν έχεις βαρεθεί, υπάρχουν τόσα πράγματα για να δοκιμάσετε, ώστε να κάνετε τη σχέση σας πιο συναρπαστική.
Ο αληθινός άντρας δεν έχει ανάγκη να πάει με πολλές γυναίκες για να νιώσει …άντρας.
Ένας αληθινός άντρας γνωρίζει πόσο αληθινός είναι και δεν περιμένει από το κατόρθωμα μιας βραδιάς να του το επιβεβαιώσει. Νιώθει αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα που κάνει κι ενώ μπορεί να μην μιλάει για τον εαυτό του, η συμπεριφορά και οι πράξεις του το αποδεικνύουν. Πολλοί «άντρες» στις μέρες μας θεωρούν αξιέπαινο το να καταφέρουν να κοιμηθούν με όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται, σαν να πρόκειται για κάποιος είδος παιχνιδιού και οι γυναίκες είναι τα αντικείμενα που πρέπει να συλλέξεις για να κερδίσεις.
Οι γυναίκες όμως δεν είναι αντικείμενα και το παιχνίδι αυτό λέγεται …ζωή. Εάν σε πιάσουν στα πράσα να απατάς τη σύντροφο σου, τότε χμμ …game over!
Ο αληθινός άντρας ξέρει τι θέλει πραγματικά από τη ζωή και σιγούρα αυτό δεν είναι ακόμα ένας κ*λος.
Ένας σωστός άντρας με στόχους κι επιθυμίες είναι ιδιαίτερα απασχολημένος στην προσπάθεια να ζήσει τη ζωή που ονειρεύεται. Εργάζεται σκληρά με στόχο την επίτευξη όλων αυτών που θέλει να υπάρχουν στη ζωή του και το σημαντικότερο είναι πως ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει.
Μια γυναίκα που σε αγαπά και θα μοιραστείς μαζί σου την υπόλοιπη ζωή σου πρέπει να είναι μέσα σε αυτούς τους στόχους σου. Τις υπόλοιπες δεν θα τις θυμάσαι καν!
Τέλος, ο αληθινός άντρας έχει τα α*χιδια να χωρίσει μια γυναίκα.
Εάν σου αρέσει κάποια άλλη και σχεδιάζεις να απατήσεις την κοπέλα σου, προφανώς για κάποιο λόγο δεν θέλεις να είσαι μαζί της. Επομένως, κόψε τις ψευτομαγκιές και χώρισε την. Έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή αυτό θα γίνει!

Δείτε επίσης

Διάφορα 886434252435858888

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item