Επίθεση Κασιδιάρη σε Φουρέιρα – Πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα

Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβα...

A+ A-

Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα.
H επιτυχημένη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, εκπροσωπώντας την Κύπρο, στον α΄ημιτελικό της Eurovision, προκάλεσε μεγάλη χαρά στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ωστόσο δεν έχουν λείψει και αντιδράσεις οι οποίες όχι μόνο ξεφεύγουν από το πλαίσιο της Eurovision, αλλά αποκτούν ακόμη και ρατσιστικό χαρακτήρα.
Τέτοια περίπτωση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος με αφορμή την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας – Αλβανίας για την ένταξη στην ΕΕ, επιτέθηκε εναντίον των Αλβανών και της Ελένης Φουρέιρα.
«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα. Έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι τραγουδίστριες, που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα. Αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα».

Δείτε επίσης

Lifestyle 7336877194276008463

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item