Ποιος είναι ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον  Κηφισό  το πρωί της Τετάρτης, είναι ο Δ...

A+ A-

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης, είναι ο Δημήτρης Ανδρεάκος και είναι ο αδελφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.

Είναι κάτοικος Αερόπολης και είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης για να κάνει δρομολόγιο προς το Κρυονέρι για να φορτώσει εμπόρευμα για την οικογενειακή κάβα.
Τραγική ειρωνεία; Ο οδηγός του φορτηγού ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει χάσει τον γιο του σε τροχαίο με την μηχανή του το 2007. Το παλικάρι ήταν 24 ετών.
Όμως δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια. Σε τροχαίο χάθηκε ένα ακόμα αγαπημένο του πρόσωπο. Ο ένας αδελφός του οδηγού της νταλίκας ο οποίος σκοτώθηκε τη δεκαετία του 1970.
Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς και τη μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα που σημειώθηκε κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 6569539840214383359

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item