Μουτσινάς - Ηλιάκη: Επιστρέφουν στην τηλεόραση! - Δείτε με ποιο κανάλι είναι σε συζητήσεις

Το «Δέστε τους» ήταν η επικότερη εκπομπή και των δύο και έχει χαραχθεί για τα καλά στη μνήμα μας το γέλιο που κατάφερε να μας χαρίσει. Η...

A+ A-

Το «Δέστε τους» ήταν η επικότερη εκπομπή και των δύο και έχει χαραχθεί για τα καλά στη μνήμα μας το γέλιο που κατάφερε να μας χαρίσει.

Η καυστική και έξυπνη σάτιρα του Νίκου, με ευστροφία ήταν το στοιχείο του και αυτή η εκπομπή φρόντιζε να το αναδείξει στο έπακρο με τις στήλες της.

Η δε Μαρία, δε φοβόταν να τσαλακωθεί, να χορέψει και να συμπληρώσει το χιούμορ του με τον πιο άμεσο τρόπο, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν ένα πινκ-πονκ από έξυπνες ατάκες. 

Σύμφωνα με το περιοδικό People αυτά φαίνεται να επηρέασαν την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, το νέο ισχυρό πρόσωπο του Epsilon, που οι φήμες θέλουν ως την πιθανότερη τηλεοπτική στέγη του διδύμου από τη νέα σεζόν.

Χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί το ακριβές concept της εκπομπής, το ραντεβού έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και όλα δείχνουν πως οι υπογραφές δε θα αργήσουν να πέσουν. Ας μην ξεχνάμε κιόλας πως η Άλκηστις είχε συνεργαστεί ξανά με την ξανθιά παρουσιάστρια στο ΣΚΑΙ, όπου και συμπαρουσίαζε εκπομπή με το Μάκη Πουνέντη.

Φήμες λένε ότι ακόμη και τότε επιθυμούσε την ένταξη του Νίκου στην εκπομπή, αλλά ο ίδιος δεν ήταν διαθέσιμος.
Δείτε επίσης

Media 7255062669424666514

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item