Σατανιστές θυσίασαν 42χρονη στην Ονδούρα και της χάραξαν πεντάλφες στα χέρια

Για τους σκοπούς σατανιστικής τελετής φαίνεται πως απήχθη και θυσιάστηκε 42χρονη μητέρα στην  Ονδούρα , από πέντε φερόμενους  σατανιστές...

A+ A-

Για τους σκοπούς σατανιστικής τελετής φαίνεται πως απήχθη και θυσιάστηκε 42χρονη μητέρα στην Ονδούρα, από πέντε φερόμενους σατανιστές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, το πτώμα της Γκλόρια Λίσεθ Ιζαγκουΐρε Τόρες βρέθηκε φορώντας μια μαύρη μπλούζα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο χωριό Κοραλίτος στην κεντρική περιφέρεια της νότιας Ονδούρας.
Η 42χρονη, μητέρα έξι παιδιών, περιτριγυριζόταν από τέσσερα κεριά και πεντάλφες ήταν χαραγμένες στις παλάμες της με μαχαίρι.
Επίσης, είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά.
Στον τοίχο μπροστά από το πτώμα βρισκόταν ένας αναποδογυρισμένος σταυρός, με χαραγμένο πάνω του το μήνυμα «Σύμφωνο 2018».
Ένα άλλο μήνυμα, γραμμένο στα αγγλικά, φέρεται να βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος, όπου αναγράφεται πως «για τη δύναμη και όλα που μου έδωσαν τα πνεύματα του σκότους, έρχομαι και τους προσφέρω τη ζωή μου, και για να τελειώσει η κατάρα».
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, επρόκειτο για σατανιστική τελετή, και ντόπιοι έχουν πει ότι είδαν πέντε μαυροντυμένα άτομα να φεύγουν από το σπίτι όπου βρέθηκε αργότερα το πτώμα.
Η 42χρονη φέρεται να απήχθη στην πόλη Κομαγιαγκουέλα, όταν έφευγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί για ψώνια.
Η Ονδούρα είναι αρκετά γνωστό πεδίο σατανιστικής δραστηριότητας, καθώς υπάρχουν πολλές αναφορές απαγωγών και βασανιστηρίων από τη διαβόητη σατανιστική συμμορία MS-13, η οποία δραστηριοποιείται και στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης

Κόσμος 6908467357312742818

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item