Τα Ζώδια της M.Παρασκευής (6/4)

Τι λένε τα ζώδια την M.Παρασκευή 6  Απριλίου! ΚΡΙΟΣ Θα έρθουν μεγάλες και αποφασιστικές αλλαγές στη δουλειά σου, οι οποίες θα φέρουν...

A+ A-

Τι λένε τα ζώδια την M.Παρασκευή 6 Απριλίου!
ΚΡΙΟΣ
Θα έρθουν μεγάλες και αποφασιστικές αλλαγές στη δουλειά σου, οι οποίες θα φέρουν πολλές προκλήσεις. Μη διστάσεις να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, θα βγεις κερδισμένη. Θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου και τώρα είναι η στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μην φοβηθείς να ζητήσεις συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις σου. Έτσι θα εξασφαλίσεις την οικονομική σου επιτυχία. Αλλαγές θα αντιμετωπίσεις και στα αισθηματικά σου. Είναι καιρός να επιλύσεις παλαιότερες διαμάχες και να αφήσεις πίσω σου τις στεναχώριες. Υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μία γνωριμία στη ζωή σου που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εργάστηκες με δυναμισμό και ήσουν τρομερά παραγωγική. Αντιμετώπισες αρκετές δυσκολίες, τις οποίες κατάφερες να ξεπεράσεις με επιτυχία. Τώρα πια τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά παραγωγικό και θα έχεις πολλές επαγγελματικές επιτυχίες. Στα οικονομικά σου υπάρχει αύξηση και είναι μια καλή στιγμή για επενδύσεις. Είναι σημαντικό να κάνεις… βελτιωτικές κινήσεις στην αισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσα σχέδια και αν έχεις τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις. Το επόμενο διάστημα θα ανέβει επίπεδο η καριέρα σου γεγονός που θα σε κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη. Στα οικονομικά σου στοχεύεις ψηλά, για αυτό φρόντισε να κάνεις καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου. Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Δώσε σημασία στα θέλω του αγαπημένου σου, μην τον αγνοείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσα εμπόδια και αν ήρθαν στον δρόμο σου, κατάφερες με επιτυχία να τα ξεπεράσεις. Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην αποστασιοποιηθείς όμως από τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να κλείσεις όσες περισσότερες δουλειές έχεις ανοιχτές. Τα οικονομικά σου το τελευταίο διάστημα δεν είναι στην καλύτερη τους στιγμή για αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και καιρό στη σχέση σου, όμως εσύ δεν το έχεις πάρει απόφαση. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα τρέχεις και δεν φτάνεις, πρέπει να ολοκληρώσεις όλα τα θέματα που έχεις αφήσει ανοιχτά. Είναι η ευκαιρία σου να λύσεις μία διαφωνία με έναν συνάδελφο και να την αφήσω στο παρελθόν. Θέλεις να αλλάξει αυτή η ενέργεια ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, από ότι το τελευταίο διάστημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις σπατάλες. Μπορεί να έχεις και ένα ταξίδι μπροστά σου, για αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Σήμερα πρέπει να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου. Να τον κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάφερες να αφήσεις πίσω σου μία αποτυχία που σε στεναχώρησε πολύ και τώρα είσαι έτοιμη να κάνεις καινούργια αρχή στην καριέρα σου. Θα έχεις τον χρόνο τις ημέρες που έρχονται να ζυγίσεις τις επιλογές σου. Φρόντισε όμως να αφιερώσεις χρόνο και σε αγαπημένα σου πρόσωπα που παραμέλησες το προηγούμενο διάστημα. Είσαι πιεσμένη οικονομικά και θα καταφύγεις σε φιλικά σου πρόσωπα για να σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να κάνεις καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό για να μην βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή για αυτή η πίεση θα φέρει εντάσεις στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΖΥΓΟΣ
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι πιο περίπλοκη σήμερα, από ότι περίμενες και ίσως αυτό να είναι το αποτέλεσμα ενός λάθους που έκανες στο παρελθόν και σήμερα έρχεται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και σκέψου τις διακοπές που έρχονται. Εάν νιώθεις άγχος ίσως πρέπει να κοιτάξεις και λίγο περισσότερο την υγεία σου. Μην παραμελείς άλλο τον εαυτό σου. Καλή περίοδος να αλλάξεις και διατροφικές συνήθειες (ή μετά το Πάσχα). Προσοχή όμως γιατί οι μεταβολές στη διάθεσή σου φέρνουν προβλήματα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Ευκαιρία να αλλάξεις την άσχημη κατάσταση και να λύσεις τις διαφορές με τον σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αμφιβάλλεις για τις ικανότητες σου, δεν υπάρχει λόγος. Όλα όσα έχεις αναλάβει έχουν επιτυχία και αν κάνει δεν πέτυχε, να θυμάσαι ότι και οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής μας. Το θέμα είναι να μάθεις από αυτές και να προχωρήσεις στο μέλλον με περισσότερη γνώση. Αποδέξου τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, μην κάνεις περιττά έξοδα που μετά θα μετανιώσεις. Μην αφήσεις τη σχέση σου να βυθιστεί στη ανία της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα κάνε τα στραβά μάτια και μην μπλεχτείς σε αντιπαραθέσεις στο γραφείο. Είναι προς το συμφέρον σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου έχουν μία ανοδική πορεία και σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι σε θέση να κάνεις μία επένδυση. Μην παρασυρθείς σε αγορές, μείνε εντός προϋπολογισμού. Αφιέρωσε την αποψινή βραδιά στον αγαπημένο σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ηρεμία και η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να περάσεις… ανώδυνα τη σημερινή ημέρα στη δουλειά, η οποία θα είναι δύσκολη. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά. Μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες δεν είσαι σίγουρη. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να τις σκεφτείς καλύτερα. Τα εμπόδια που υπάρχουν στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα ξεπεραστούν με λίγη καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάθε τύπος ομαδικής δραστηριότητας με τους συναδέλφους σου προχωρά ομαλά και είσαι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη. Κατάλληλη περίοδος για επενδύσεις, ότι κίνηση κάνεις τώρα θα σου φέρει κέρδη στο μέλλον. Μην παραμελείς άλλο τον εαυτό σου, ασχολήσου περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση. Φυσικά μην παραμελείς την υγεία σου. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου πάει από το καλό στο καλύτερο. Συνέχισε έτσι.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ικανότητά σου να εργάζεσαι σε μία ομάδα γίνεται αποδεκτή με ενθουσιασμό από εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι καθήκοντα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς πιο έξυπνα από εδώ και πέρα. Μην ξεχνάς ότι οι δικοί σου μπορούν να σου δώσουν σημαντικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς καλύτερα. Τη σημερινή βραδιά να την αφιερώσεις στον αγαπημένο σου, θα περάσετε πολύ όμορφα και ρομαντικά.

Δείτε επίσης

Ζώδια 5003532096596289122

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item