Η ατάκα του Μαχαιρίτσα για τα λαϊκά, τα λουλούδια και τα ξεβράκωτα μωρά

«Δεν έχω εμμονές ούτε με το lifestyle, ούτε με τα μπουζούκια, ούτε με τον τρόπο που διασκεδάζει ο κόσμος. Εγώ δεν διασκεδάζω έτσι. Δεν...

A+ A-

«Δεν έχω εμμονές ούτε με το lifestyle, ούτε με τα μπουζούκια, ούτε με τον τρόπο που διασκεδάζει ο κόσμος. Εγώ δεν διασκεδάζω έτσι. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό…».
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» για το τραγούδι σήμερα, σχολιάζοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λαϊκός με την έννοια τη λαϊκή. Ο Μπιθικώτσης δεν υπάρχει σήμερα».
«Θα ρωτήσετε την Πάολα αν είναι λαϊκή τραγουδίστρια εγώ δεν μπορώ να πω», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε και συνέχισε: «Εγώ λαϊκούς θεωρώ τον π.χ. τον Καζαντζίδη.
Όταν λέτε λαϊκά εννοείτε αυτό με τα λουλούδια και τα μωρά στο τραπέζι ξεβράκωτα μέχρι το πρωί. Αυτό δεν είναι λαϊκά, αυτός είναι ένας τρόπο διασκέδασης».
«Δεν έχει να κάνει με λαϊκά και με μη λαϊκά, για να καταλαβαινόμαστε.
Άλλο παραμύθι αυτό το θέμα του εμπορικού και του έντεχνου. Ξέρεις τι παραμύθι είναι αυτό; Ποιος είναι ο πιο έντεχνος τραγουδιστής αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα; Ποιος λαϊκός τραγουδιστής εμπορικός μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Χαρούλης;», τόνισε ακόμη.


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 7471738057711346395

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item