Ο Κώστας Βουτσάς και η ιστορία με τη σύζυγο βαθύπλουτου εφοπλιστή

Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς». Ο αγαπημένος ηθοποιός  μεταξύ άλλων,μίλησε...

A+ A-

Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς». Ο αγαπημένος ηθοποιός  μεταξύ άλλων,μίλησε  για τις σχέσεις της ζωής του, αλλά να θυμάται και μια ιστορία, έναν κρυφό δεσμό που είχε με τη σύζυγο ενός εφοπλιστή.
«Με την Αλίκη νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Και με όλες τις γυναίκες μου είμαι φίλος. Δεν είμαι εχθρός με καμία και όλες τις έχω κάνει πλούσιες. Φεύγοντας εγώ, άφηνα τις περιουσίες και πήγαινα στην άλλη κι έκανα άλλη περιουσία.
Και με απάτησαν και απάτησα. Έτσι είναι η ζωή. Τη γυναίκα τη θέλω την απόλυτη αρχόντισσα», σημείωσε ο Κώστας Βουτσάς.
«Θυμάμαι μια ιστορία που κάποια στιγμή ήσασταν με μια παντρεμένη μαζί… Και την ακολουθήσατε στη Ρώμη που είχε πάει με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν βαθύπλουτος εφοπλιστής. Κατέβηκαν από το δωμάτιό τους και σας είδαν να διαβάζετε εφημερίδα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.
«Η γυναίκα κόντεψε να λιποθυμήσει. Πήγα εκεί, με είδε και μετά από λίγη ώρα έφυγα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτή τη ζωή που έκανα με τις γυναίκες», συνέχισε ο Κώστας Βουτσάς.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 6809777318985698663

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item