Προσέλαβαν μία νταντά για να φροντίζει το μωρό τους που πέθαινε. Δεν περίμεναν με τίποτα όμως ότι αυτή η γυναίκα θα…

Η Talia Rosko ήταν μόλις 9 εβδομάδες, όταν οι γιατροί παρατήρησαν σημάδια ίκτερου στα μάτια της. Περαιτέρω εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το ν...

A+ A-

Η Talia Rosko ήταν μόλις 9 εβδομάδες, όταν οι γιατροί παρατήρησαν σημάδια ίκτερου στα μάτια της. Περαιτέρω εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το νεογέννητο είχε «ατρησία χοληφόρων», μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που εμποδίζει το ήπαρ από το να κάνει τη δουλειά του.

Η Talia μπήκε αμέσως στη λίστα αναμονής για την εύρεση δωρητή οργάνων, ενώ η οικογένειά της ήλπιζε για το καλύτερο.

Τότε οι γονείς της Talia, George και Farra Rosko, συναντήθηκαν με την 22 ετών Kiersten Miles.

Οι Rosko προσέλαβαν την Miles ως νταντά για να φροντίσει την Talia και τα άλλα δύο παιδιά τους. Μόλις λίγες εβδομάδες μετά, η Miles «ερωτεύτηκε» την Talia και άρχισε να σκέφτεται τρόπους που θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Τότε, η Miles συνειδητοποίησε ότι … θα μπορούσε να σώσει τη ζωή της Talia.

Η Miles ήξερε ότι ο τύπος αίματος της ήταν O, ο οποίος είναι συμβατός με όλους τους άλλους τύπους αίματος, έτσι αποφάσισε να δωρίσει μέρος του ήπατος της στην Talia.

imrs-2

«Ήμουν πολύ αιφνιδιασμένη. Είναι πραγματικά ένας άγγελος στη γη… Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά πραγματικά είναι», δήλωσε η Farra Rosko.

imrs-1

Λίγες μέρες αργότερα, η Miles πήγε να δει την Talia για πρώτη φορά. Η μικρή άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε στη Miles και εκείνη μόλις συνειδητοποίησε ότι αυτό που έκανε άξιζε τον κόπο.

imrs

Είναι απλά εκπληκτικό το γεγονός ότι μια 22 ετών φοιτήτρια ξεπέρασε τον εαυτό της για να δει τις ανάγκες ενός μωρού. Μπράβο της για την ανιδιοτέλεια της! Θυμηθείτε, οι δωρητές οργάνων σώζουν ζωές!


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Περίεργα 4501262139455598873

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item