Για ποιο λογο απορριφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ

Γνωστό έγινε το σκεπτικό της απόρριψης της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα έγινε στο παιχνίδι της Τούμπας ...

A+ A-

Γνωστό έγινε το σκεπτικό της απόρριψης της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα έγινε στο παιχνίδι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Σε αυτό γίνεται λεπτομερής περιγραφή των όσων ακολούθησαν της φάσης του 90ου λεπτού με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος –όπως υποστηρίζει- έφερε όπλο σε εμφανή θέση και με απειλητικές προθέσεις. Μάλιστα, καταγράφει ότι οι σκηνές αυτές είχαν προκαλέσει φόβο των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και των ποδοσφαιριστών της.

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατονομάζοντας τον Ιβάν Σαββίδη και την «βίαιη» είσοδο αυτού στον αγωνιστικό χώρο ως και τον λόγο δημιουργίας του κλίματος που οδήγησε στην απόφαση του διαιτητή να μην συνεχιστεί ο αγώνας.

Προσθέτει ότι από την εξέταση των βίντεο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο διαιτητής σφυρίζει όχι για να βγουν οι παίκτες εκτός αποδυτηρίων αλλά να μπουν εντός αυτών.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 1041161940206568556

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item