Θρήνος στο σπίτι του ήρωα πιλότου - Το τελευταίο τηλεφώνημα στη γυναίκα του

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους. Σε τραγική κατάσταση , σύζυγος του. Χθες Πέμπτη στο σπίτι της ο...

A+ A-

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους. Σε τραγική κατάσταση , σύζυγος του. Χθες Πέμπτη στο σπίτι της οικογένειας βρισκόταν η σύζυγος Μαίρη με τη μικρή κόρη του ζευγαριού, όταν και η μητέρα πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.
Η μητέρα θα πρέπει να βρει δύναμη και σθένος για να στηρίξει τα δύο της παιδιά που έμειναν ορφανά στην ευαίσθητη ηλικία των 8 και έξι ετών.
Σ ε δύσκολη κατάσταση και ο πατέρας και ο αδελφός του  άτυχου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.
Πλήθος συγγενών, γνωστών και φίλων πηγαίνουν από το πρωί στο σπίτι του, για να συμπαρασταθούν στην σύζυγό του Μαρία
Το  αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν με τον παππού και την γιαγιά του, για τις ημέρες του Πάσχα, στο χωριό από το οποίο καταγόταν ο πιλότος, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.
Ο πάτερ Γεώργιος, ο πνευματικός του ζευγαριού και ο άνθρωπος που τους πάντρεψε το 2007. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε η Μαρία μόλις έμαθε ότι συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος στην Σκύρο, χωρίς ακόμα να έχει μάθει τα μαύρα μαντάτα.
Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος, ο οποίος μίλησε με τον πατέρα Γεώργιο, κάθισε μαζί με τη σύζυγο του Γ. Μπαλταδώρου για τρεις ώρες και της κρατούσε το χέρι, προσπαθώντας να της δώσει παρηγοριά.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ιερέας, η Μαρία είχε μιλήσει με τον άτυχο σμηναγό ελάχιστα λεπτά πριν απογειωθεί για την επιχείρηση αναχαίτισης που έμελλε να είναι η τελευταία.
«Να προσέχεις, ο Θεός μαζί σου», του είπε με την αγωνία να διακρίνεται στον τόνο της φωνής της όπως κάθε φορά που ο Γιώργος προετοιμαζόταν για μια τέτοια πτήση.
Το μαχητικό της ελληνικής αεροπορίας συνετρίβη το μεσημέρι της 12ης Απριλίου μετά από επιχείρηση αναχαίτισης και λίγα λεπτά πριν από την προσγείωσή του στην 135 Σμηναρχία της Σκύρου.
Η σορός του 34χρονου σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος της Σκύρου, ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο στη γενέτειρά του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 4495327000711781089

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item