Τσίπρας: Άγγελε και Δημήτρη, όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας

Στις φυλακές Αδριανούπολης παραμένουν κρατούμενοι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Doc...

A+ A-

Στις φυλακές Αδριανούπολης παραμένουν κρατούμενοι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.
Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento αναφέρει πως είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων η άμεση απαλευθέρωσή τους.
O πρωθυπουργός, στη δήλωσή του, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Άγγελε και Δημήτρη, όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».
Ο Α. Μητρετώδης και ο Δ. Κούκλατζης κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, όταν και συνελήφθησαν στις Καστανιές Έβρου.
Παυλόπουλος στον πατέρα του Μητρετώδη: Η γενναιότητα των στρατιωτικών είναι απόδειξη υπεροχής της Ελλάδας
Ο Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του Άγγελου, που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ζήτησε να μεταφέρει στα δυο στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της ΠτΔ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού, ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.
Για πρώτη φορά χωρίς διαχωριστικό τζάμι η συνάντηση με τους γονείς τους
Τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι, το επισκεπτήριο με τους γονείς τους έγινε για πρώτη φορά χωρίς το διαχωριστικό τζάμι.
Οι συγγενείς του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη πέρασαν τα σύνορα και βρέθηκαν κοντά στα παιδιά τους σε ένα επισκεπτήριο ιδιαιτέρως συγκινητικό καθώς Άγιες ημέρες τα παιδιά τους βρίσκονται στη φυλακή, μακριά από την πατρίδα και τους δικούς τους ανθρώπους.
Οι δύο στρατιωτικοί, από την πλευρά τους, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ζήτησαν από τους γονείς τους να τους πάνε βιβλία, για να περνούν τις ατέλειωτες ώρες στο κελί τους.

Δείτε επίσης

Πολιτική 1678839539754376976

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item