Πάσχα 2018: Επιστρέφουν οι εκδρομείς - Ουρά 30 χλμ. στην Αθηνών - Κορίνθου (video)

Η ώρα της... υπομονής έφτασε για τους εκδρομείς του Πάσχα οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα (09/04) στη βάση τους. Με πολύ χαμηλές ταχύτητ...

A+ A-

Η ώρα της... υπομονής έφτασε για τους εκδρομείς του Πάσχα οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα (09/04) στη βάση τους.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, τα οχήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το ύψος της Κορίνθου έως και την Κινέτα, μια απόσταση περίπου 30 χλμ.


Την ίδια ώρα, ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr, εικοσάλεπτη είναι η αναμονή για τους διερχόμενους οδηγούς. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.


Δείτε στην αρχή του άρθρου εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του nafpaktianews.gr από την επιστροφή των εκδρομέων στο Αντίρριο, τα διόδια Καλαβρούζας και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.


Παράλληλα, άρχισε το πρώτο κύμα επιστροφής και των Θεσσαλονικέων και κατοίκων γειτονικών νομών.


Στα διόδια των Μαλγάρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης σχηματίζονται ήδη μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και η κατάσταση αναμένεται να γίνει πιο δύσκολη όσο περνάει η ώρα. Κατά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση για να μειώνονται οι ουρές των αυτοκινήτων.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τη Μεγάλη Δευτέρα πέρασαν 250.000 αυτοκίνητα από τα διόδια Μαλγάρων.
Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε επίσης

Ελλάδα 580791224498124646

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item