Ανατροπή στο διπλό φονικό της Λευκωσίας: Νέο στοιχείο για το 15χρονο γιο του ζεύγους

Συνεχίζονται οι ανατροπές στην υπόθεση του διπλού φονικού του ζεύγους στο Στρόβολο... - Επί τόπου βρίσκεται η Δρ. Χαρά Σπηλιοπούλου, ενώ...

A+ A-

Συνεχίζονται οι ανατροπές στην υπόθεση του διπλού φονικού του ζεύγους στο Στρόβολο...
- Επί τόπου βρίσκεται η Δρ. Χαρά Σπηλιοπούλου, ενώ η οικογένεια έχει καλέσει για δεύτερη μεταθανάτια εξέταση και τον Μάριο Ματσάκη περί τις 15:00
- Θα παρίστανται εξάλλου εκπροσωπώντας το Κράτος Χαρά Σπηλιοπούλου και Ελένη Αντωνίου
- Προ ενός έτους είχε γίνει απόπειρα ληστείας στην οικία τους
- Ο 15χρονος φέρεται να δήλωσε στην αρχική κατάθεσή του ότι οι 2 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να τον γδύσουν
Επανεξέταση των σορών των θυμάτων της στυγερής δολοφονίας στον Στρόβολο θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για επιβεβαίωση των ευρημάτων της νεκροψίας και νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Για το σκοπό αυτό έχει κληθεί από την Ελλάδα η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία διενήργησε το πρωί αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος.

Στην επανεξέταση των σορών θα συμμετέχει και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Σε δήλωση της στο ΚΥΠΕ, η κα. Αντωνίου είπε ότι η επανεξέταση των σορών κρίθηκε αναγκαία λόγω του ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, σημειώνοντας ωστόσο ότι τα αποτελέσματα τόσο της αυτοψίας στη σκηνή του εγκλήματος όσο και της νεκροψίας και της νεκροτομής «είναι ξεκάθαρα».

Ανατροπές στο στυγερό έγκλημα
Συγκλονιστικές είναι οι ανατροπές που καταγράφονται στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, καθώς όχι μόνο κυπριακά, αλλά και ελλαδικά ΜΜΕ έχουν το διπλό φονικό ως πρώτο τους θέμα στην ειδησεογραφία.

Οι εμπλεκόμενοι στις έρευνες φορείς αναμένουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna που ενδέχεται να ρίξουν περισσότερο φως στο στυγερό αυτό έγκλημα, καθώς και το άνοιγμα κάποιων τραπεζικών λογαριασμών.

Επιπροσθέτως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση ότι οι δράστες προσπάθησαν να του αφαιρέσουν την πιτζάμα που φορούσε, κάτι το οποίο δεν είχε αρχικώς γνωστοποιηθεί, παρόλο που υπήρξαν αναφορές ότι το παιδί έτρεξε ημίγυμνο στους γείτονες για να ζητήσει βοήθεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι δεν εντοπίστηκαν εκχυμώσεις στο κορμί του ανήλικου.

Στοιχείο που επίσης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανακριτών οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν ένα γρίφο για γερούς λύτες είναι αυτό του πως η συρόμενη πόρτα της κουζίνας δεν εντοπίστηκε παραβιασμένη αφού τόσο σε αυτή όσο και σε υπόλοιπες πόρτες του σπιτιού είχαν τοποθετηθεί κλειδαριές ασφαλείας μετά από απόπειρα κλοπής που σημειώθηκε προ ενός έτους στο σπίτι.
Πηγή

Δείτε επίσης

Ελλάδα 2022986476915075542

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item