Κοζάνη: 14χρονος βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα - Η αντίδραση του ιδιοκτήτη του

Ο μαθητής βρήκε το πορτοφόλι κατά την ακολουθία της πρώτης Ανάστασης και το παρέδωσε αμέσως. Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα βρήκε και πα...

A+ A-

Ο μαθητής βρήκε το πορτοφόλι κατά την ακολουθία της πρώτης Ανάστασης και το παρέδωσε αμέσως.

Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα βρήκε και παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του, ένας 14χρονος μαθητής, παραδίδοντας έτσι ένα μάθημα τιμιότητας.

Σύμφωνα με το sierafm.gr, ο μαθητής βρήκε το πορτοφόλι κατά την ακολουθία της πρώτης Ανάστασης, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

Ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, με επιστολή του θέλησε να ευχαριστήσει τον μικρό μαθητή αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό στον καιρό του "τίποτα" να υπάρχουν οικογένειες που διαπεδαγωγούν με αρχές και αρετές τα παιδιά τους».

Διαβάστε την επιστολή:

Σήμερα το πρωί κατά την ακολουθία της Πρώτης Αναστάσης στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης απόλεσα το πορτοφόλι μου.

Εκτός από ένα σεβαστό ποσού που διέθετα, είχα και σημαντικά προσωπικά έγγραφα.

Το πορτοφόλι το βρήκε και το παρέδωσε στην αστυνομία ο νεαρός Μιχάλης Κ. (Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν θα ήθελα να δημοσιεύσω το πλήρες ονοματεπώνημο του 14χρονου).

Οι άνθρωποι της αστυνομίας Κοζάνης μου ανέφεραν πως είμαι πολύ τυχερός. Εγώ θα έλεγα πως ποιο τυχεροί είναι οι γονείς του μικρού Μιχάλη που διαθέτουν ένα παιδί με αρχές και αξίες.

Σήμερα λοιπόν θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι γιατί στις εξετάσεις που έδωσε με θέμα «αξιακός κώδικας» ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και αρίστευσε. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου καθώς και τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νεαρό και στην οικογένειά του.

Είναι πολύ σημαντικό στον καιρό του «τίποτα» να υπάρχουν οικογένειες που διαπεδαγωγούν με αρχές και αρετές τα παιδιά τους.


Με τιμή Βασίλης Κώτσικας καλή Ανάσταση.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 3454680964754274025

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item