Εφιάλτης! Συμμορίες αναγκάζουν 12χρονες να κάνουν σεξ με 10 άντρες στη σειρά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αρρωστημένο ιεαραρχικό σύστημα συμμοριών. Αναγκάζουν μέχρι και 12χ...

A+ A-

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αρρωστημένο ιεαραρχικό σύστημα συμμοριών. Αναγκάζουν μέχρι και 12χρονο κορίτσια να κάνουν σεξ με 10 μέλη τους στη σειρά.

Εμπειρογνώμονας σε θέματα νεανικής βίας αναφέρει ότι τα κορίτσια συχνά τοποθετούνται σε συγκεκριμένες κατηγορίες όπου τους υπαγορεύουν τους ρόλους που αναμένεται να παίξουν. Κάτι που καθιστά σαφές σε ποια θέση βρίσκονται στην ιεραρχία.

Η πρώην σύμβουλος του Home Office Jennifer Blake υποστηρίζει ότι οι αποκαλούμενες «line-ups» αναμένονται να παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες για τους «φίλους» τους. Όσες μείνουν έγκυες τις εγκαταλείπουν.

Σεξουαλικές σκλάβες σε συμμορίες
Όταν ανεβαίνουν στην ιεραρχία μπορούν ακόμα και να κληθούν να κοιμηθούν με μικρότερες ομάδες τριών ή τεσσάρων αντρών τη φορά.

Η Jennifer Blake υποστήριξε ότι τα ευάλωτα κορίτσια καλούνται να κρύψουν ναρκωτικά και όπλα για τα μέλη των συμμοριών. Στα χαμηλότερα κλιμάκια τα κορίτσια πιέζονται να κάνουν σεξ ακόμα και με 10 άντρες τη φορά.

Οι «links» αναμένεται να κάνουν σεξ με μικρότερες ομάδες 3 ή 4 αντρών.

Πηγή: Mirror

Δείτε επίσης

Κόσμος 6686115791848116435

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item