Τα Ζώδια της Τρίτης (10/4)

Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 10 Απριλίου! ΚΡΙΟΣ Σήμερα δεν θέλεις να σπαταλήσεις τον χρόνο σου για εξωγενή προβλήματα. Η άρνησή σο...

A+ A-


Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 10 Απριλίου!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν θέλεις να σπαταλήσεις τον χρόνο σου για εξωγενή προβλήματα. Η άρνησή σου σε μία παράκληση θα κακοφανεί στο άτομο που θα σου τη ζητήσει. Αργότερα, ωστόσο θα αισθανθείς τύψεις για τη συμπεριφορά σου και θα αποφασίσεις να βελτιώσεις τη θέση σου. Αλλά θα είναι αργά. Το άτομο αυτό ως περήφανος άνθρωπος, δεν θα αποδεχτεί την νέα σου στάση για βοήθεια. Με προσοχή οι κινήσεις με τα χρήματά σου, μην παρασυρθείς…

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ επικίνδυνο να χάνεις τον έλεγχο εξαιτίας των συναισθημάτων σου. Αν δεν χαλιναγωγήσεις τον θυμό σου οι συνέπειες θα είναι πολύ δυσάρεστες. Για παράδειγμα, βρίσκεσαι στα όρια να αμφισβητήσεις τους ανωτέρους σου. Σε αυτή την περίπτωση, θεωρείς ότι απλά έχεις «σκάψει το λάκκο σου». Και το υπερήφανο και γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο, κατά του οποίου θα στραφείς, δεν θα συγχωρήσει την δημόσια προσβολή και θα περιμένει για να ανταποδώσει. Δεν είναι καιρός για τέτοια ρίσκα, ειδικά με τα οικονομικά σου. Μην ξεσπάσεις στον σύντροφό σου. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει και είναι με το μέρος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι η ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με ένα πρόσωπο και αυτό θα γίνει αυθόρμητα. Όταν βρεθείς μόνη σου με το συγκεκριμένο άτομο θα μιλήσεις ελεύθερα. Θα απελευθερωθείς. Ευτυχώς, το άτομο στο οποίο θα αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου θα στηρίξει τον παρορμητισμό σου. Και κάπως έτσι η σχέση σου θα προχωρήσει προς έκπληξη όλων, όσοι θεωρούσαν ότι το αίσθημα ντροπής που σε χαρακτηρίζει θα σε εμπόδιζε από μία τέτοια κίνηση. Μην κάνεις όμως παρορμητικές αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα δεν είναι η μέρα να αναλάβεις καθήκοντα ηγέτη αφού ο επικεφαλής σου απουσιάζει. Παρά το ρίσκο που αναλαμβάνεις στη δουλειά σου, αυτό δεν θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου. Επιπλέον, στα μάτια του αφεντικού σου θα φανείς αδύναμη, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί εις βάρος σου. Ίσως είναι η ώρα να αρχίζεις να λες «όχι» όταν η εμπιστοσύνη σου κλονίζεται. Προσοχή, μην χάσουν την εικόνα που είχαν για εσένα. Θα σου κοστίζει επαγγελματικά και οικονομικά. Στα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Συζήτησε όμως με τον σύντροφό σου όσα σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα επιτύχεις την απόλυτη συναισθηματική ηρεμία. Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις όλον τον ελεύθερο χώρο να δημιουργήσεις μακριά από τα βλέμματα των ανωτέρων σου, καθώς αυτοί θα λείπουν. Θα απολαύσεις οικογενειακές στιγμές ενώ το άτομο στο οποίο έδωσες πρόσφατα μία πολύ καλή συμβουλή θα σε ενημερώσει ότι αυτό τον οδήγησε σε μία τεράστια προσωπική επιτυχία. Ευχάριστα νέα και στα οικονομικά σου, πιθανόν να λάβεις μία αύξηση ή κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περίμενες. Η ευχάριστη διάθεσή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι ημέρα ρουτίνας. Είναι αυτά τα καθημερινά πράγματα με όλη την επανάληψη που τα διακατέχει, στα οποία ωστόσο είσαι η καλύτερη στο να διεκπεραιώνεις. Επιπλέον, η ενασχόλησή σου με τα καθημερινά θα σου αποσπάσει την προσοχή από τα σοβαρά προβλήματα που εμφανίστηκαν σε προσωπικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτά τα προβλήματα θα έχουν εξαφανιστεί και η ζωή με το σύντροφό σου και την οικογένειά σου θα επιστρέψει στην ομαλότητα. Μάλιστα, ο σύντροφός σου σού επιφυλάσσει και ένα δώρο. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι «αγκάθι» στη ζωή σου, κάνε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Προσπάθησε να βγεις από τη ρουτίνα, που σε κυνηγά καθημερινά και να γεμίσεις τη ζωή σου με πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά θέματα, τα οποία ωστόσο σου προσφέρουν και σε πρακτικό επίπεδο. Κάνε την αλλαγή και στο τέλος της ημέρας μία έκπληξη σε περιμένει. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Κάνε κινήσεις που θα σε ευχαριστήσουν. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου για να σου φύγει ένα περιττό άγχος. Θα περάσεις μία ξεχωριστή ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά σου είναι απαιτητική, όμως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Η καριέρα σου και τα οικονομικά σου θα ανέβουν επίπεδο. Σήμερα όμως το μυαλό σου είναι αλλού. Δεν έχεις τη δύναμη να αρνηθείς τη διασκέδαση σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό μάλιστα, θα σε καλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο και ένα απολαυστικό απόγευμα. Ωστόσο, όσο περισσότερο του αφιερώνεις χρόνο, τα πράγματα δυσχεραίνουν καθώς θεωρεί ότι το ενδιαφέρον σου είναι μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Το πρόσωπο αυτό μάλιστα, θα θεωρήσει ότι τρέφεις αισθήματα για αυτόν. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ακόμη πιο σκληρό για αυτόν όταν θα τον προσγειώσεις στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκινάς τη μέρα σου με υπέροχη διάθεση. Το πρόγραμμά σου στη δουλειά είναι εύκολο και θα ολοκληρώσεις με επιτυχία τα ημερήσια σχέδια σου. Η διάθεσή σου θα γίνει ακόμη καλύτερα έπειτα από συνάντηση με φίλους, όπου θα μοιραστείς ωραίες στιγμές και τα νέα σου για την προσωπική σου ζωή. Στη συνάντηση αυτή δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ένα πρόσωπο που έχεις να δεις πολύ καιρό. Ένα άτομο που είχες λατρέψει. Και πλέον θα καταλάβεις ότι αυτά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, όμως μην παρασύρεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε αποσπάσει σήμερα από τα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Επειδή έχεις επιπλέον δουλειά, θα αποφασίσεις να πιέσεις τον εαυτό σου στο μάξιμουμ για να έχεις καλύτερες επιδόσεις, προκειμένου να διεκδικήσεις και καλύτερη θέση στη δουλειά σου. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα δικαιωθείς και οι ανώτεροί σου θα καταλάβουν το τι αξίζεις. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείς μία πολύ δελεαστική προσφορά για τα οικονομικά σου. Θα μοιραστείς τη χαρά σου με τον αγαπημένο σου, θα περάσετε μία όμορφη βραδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα στη δουλειά σου θα περάσει σαν όλες τις άλλες, με τη διαφορά ότι σήμερα θα κλειστείς λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσεις για να σου φύγει το άγχος. Στα προσωπικά σου θα φανείς αναποφάσιστη σε ό,τι αφορά σε ένα ερωτικό ζήτημα. Την ίδια στιγμή ένα άτομο θα σε προκαλέσει σε μία συζήτηση για να ανακαλύψετε μαζί τις εμπειρίες που έχει ο ένας από τον άλλον. Ωστόσο, στην προσπάθειά σου να ξεκινήσει το ειδύλλιο θα επικρατήσει η φυσική σου σεμνότητα και ενδεχομένως να διστάσεις. Τότε το άτομο αυτό μπορεί να αποφασίσει να αποχωρήσει από τη ζωή σου, αλλά μην φοβάσαι, Σύντομα, θα ανακαλύψεις τον τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Πνευματικά και σωματικά θα σε καταβάλλει η κούραση. Είναι δύσκολη η επιστροφή στη δουλειά μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης. Δεν καταφέρνεις να συγκρατήσεις και να διατηρήσεις τον έλεγχο με τους συνεργάτες. Προσοχή, μην μπλεχτείς σε τσακωμούς. Αφοσιώσου στη δουλειά σου και οι κόποι σου θα δεις ότι θα ανταμειφθούν. Στη σχέση σου θριαμβεύει η δικαιοσύνη και η αρμονία.

Δείτε επίσης

Ζώδια 2586317088626481048

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item