Θυμάστε τις σιαμαίες δίδυμες που οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα επιβιώσουν; Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα, στην 1η τους μέρα στο σχολείο!

Σιαμαία δίδυμα γεννιούνται περίπου 1 φορά στις 100.000 γέννες. Ο κόσμος συναρπάζεται από αυτό περίεργο φαινόμενο, όπου δύο έμβρυα μοιρ...

A+ A-


Σιαμαία δίδυμα γεννιούνται περίπου 1 φορά στις 100.000 γέννες. Ο κόσμος συναρπάζεται από αυτό περίεργο φαινόμενο, όπου δύο έμβρυα μοιράζονται κοινό σώμα ή γεννιούνται ενωμένα σε κάποια σημεία των σωμάτων τους. Όμως, όλοι ελπίζουν τα νεογέννητα στη πορεία να διαχωριστούν, ώστε να ζήσουν κάπως φυσιολογικές και ανεξάρτητες ζωές.

Μία χαρακτηριστική ιστορία σιαμαίων διδύμων είναι της Ruby και Rosie Formosa, που έγιναν διάσημες όταν διαχωρίστηκαν με επιτυχία στη γέννησή τους.

Εδώ είναι οι νεογέννητες Ruby και Rosie το 2012.Εκείνο τον καιρό, οι γιατροί δεν περίμεναν ότι θα επιβιώσουν, αλλά παρ’ όλα αυτά προχώρησαν σε εγχείρηση διαχωρισμού τους.

Η μητέρα τους, η Αngela Formosa, είχε δηλώσει τότε στη Daily Mail «Μου πήραν τα μωρά μου μόλις γεννήθηκαν και δεν γνώριζα καν αν θα επιβίωναν. Ήταν συγκλονιστικό.»Τη μέρα της γέννησής τους, μια ομάδα 15 χειρουργών επιτυχώς διαχώρισαν τις δίδυμες μετά από πεντάωρη εγχείρηση σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

«Όταν οι γιατροί βγήκαν και είπαν ότι η εγχείρηση ήταν επιτυχής και ότι και τα δύο κορίτσια ήταν καλά στην υγεία τους, ήταν λες και έφυγε ένα τεράστιο φορτίο από τους ώμους μας,» αναφέρει η μητέρα.Εδώ είναι οι δίδυμες μετά τον επιτυχή διαχωρισμό τους. Η μεγαλύτερη αδερφή είναι ενθουσιασμένη που τις έχει στο σπίτι!Εδώ είναι η Ruby και η Rosie στα πρώτα τους γενέθλια. Φαίνονται πολύ χαρούμενες!Πλέον έχουν περάσει μερικά χρόνια από τα πρώτα τους γενέθλια και τα κορίτσια ξεκινούν το νηπιαγωγείο! Η Ruby και η Rosie είναι πλέον τεσσάρων ετών και είναι ενθουσιασμένες που θα πάνε στα νήπια!Τις συνοδεύει η μεγαλύτερη αδερφή και η μητέρα τους.Δε μπορεί κανείς να φανταστεί ότι αυτά τα κοριτσάκια γεννήθηκαν σιαμαία!Η μητέρα των κοριτσιών, η Angela Formosa δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ότι “πριν από τέσσερα χρόνια δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. ”

Δείτε επίσης

Περίεργα 3978342010973632032

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item