Χαμός με τη selfie του Λιανού! Με κινητό στο Survivor η Σπυροπούλου;

Τον κακό χαμό έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Γιώργος Λιανός! Ο παρουσιαστής του Survivor τράβηξε μια self...

A+ A-

Τον κακό χαμό έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Γιώργος Λιανός! Ο παρουσιαστής του Survivor τράβηξε μια selfie χωρίς ωστόσο να περιμένει ότι θα προκαλέσει συζητήσεις .
Ο παρουσιαστής του reality φέρεται να βρίσκεται στα γυρίσματα ενός από τα επεισόδια, με όλα τα υπόλοιπα άτομα της παραγωγής και στο βάθος να διακρίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μιλά με άνθρωπο της παραγωγής!
Και να μη θες να της δεις βέβαια, την ξεχωρίζεις από τα ρούχα που φοράει και το κλασικό πράσινο σορτσάκι της. Μαζί με την ξανθιά παρουσιάστρια είναι και μία ακόμη γυναίκα, προφανώς της παραγωγής, ενώ κανένας άλλος από τους παίκτες δεν φαίνεται κάπου στο βάθος. Στα σχόλια της συγκεκριμένης φωτογραφίας πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατάει κινητό στα χέρια της, ενώ άλλοι γράφουν πως απλά οφθαλμαπάτη.
Ωστόσο, υπήρξε και η αντίθετη θέση, αυτών που ανέφεραν πως η κοπέλα δεν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και κάποιων που υποστήριξαν πως ακόμη κι αν είναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μιλήσει με άνθρωπο της παραγωγής, αφού για τις ανάγκες του παιχνιδιού, συνυπάρχουν όλοι μαζί στο χώρο.
Ο Γιώργος Λιανός πάντως δεν έχει σχολιάσει το εν λόγω θέμα και δεν έχει πάρει θέση.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianos.official) στι

Δείτε επίσης

Media 1009426239564657298

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item