Κέρκυρα: Την απειλούσε συνέχεια, ήταν τρομερά ζηλιάρης

Ξέρω ότι περνούσε δύσκολα με τον σύζυγό της και την απειλούσε συνέχεια, γιατί ήταν τρομερά ζηλιάρης. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που την απ...

A+ A-

Ξέρω ότι περνούσε δύσκολα με τον σύζυγό της και την απειλούσε συνέχεια, γιατί ήταν τρομερά ζηλιάρης. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που την απειλούσε. Την προηγούμενη την είχε κυνηγήσει με την καραμπίνα και είχε έρθει η κοπέλα στο σπίτι μου για να σωθεί», είπε.
Ξέσπασε στη  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο θείος της 56χρονης που δολοφονήθηκε από τον τρίτο σύζυγό της, πρώην αστυνομικό  αποκαλύπτοντας ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που την απειλούσε με καραμπίνα.
Αποκάλυψε επίσης ότι η 55χρονη φοβόταν για τη ζωή της και είχε πάει στην αστυνομία, ζητώντας να την προστατέψουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.
«Για μένα ήταν μια στυγερή εγκληματική πράξη. Είναι ένας στυγερός δολοφόνος, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς», είπε και όπως εκτίμησε ο ίδιος ο 62χρονος πρώην αστυνομικός τα είχε όλα προμελετημένα.
«Την καραμπίνα την είχε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, γεμάτη με σκάγια νούμερο εννιά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να σκοτώσουν αγριογούρουνα. Αυτό δείχνει ότι τα είχε σχεδιάσει όλα. Ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα και την πυροβόλησε από το παράθυρο», είπε.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7259262215036709088

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item