Συνήγορος Τσοχατζόπουλου: Ο Άκης είναι τελειωμένος

«Ο  Τσοχατζόπουλος  είναι τελειωμένος” τόνισε ο  συνήγορος  του πρώην υπουργού αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του πελάτη του, ο ...

A+ A-

«Ο Τσοχατζόπουλος είναι τελειωμένος” τόνισε ο συνήγορος του πρώην υπουργού αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του πελάτη του, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Λόγω της επέμβασης αλλά και της γενικότερα επιβαρυμένης υγείας του, ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος».
O δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος, περιέγραψε στο iefimerida.gr την κατάστασή του. «Ο Άκης είναι τελειωμένος, δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματά του μέσα σε μια φυλακή».
Παράλληλα, είπε πως πρόκειται να υποβάλει αίτημα ώστε να μην επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Χαλκίδας.
«Μετά την επέμβαση για τον βηματοδότη η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Θα αιτηθώ να παραμείνει στον Κορυδαλλό ώστε να νοσηλεύεται στον “Άγιο Παύλο” και να είναι κοντά σε μεγάλο νοσοκομείο για να μεταφερθεί άμεσα σε περίπτωση υποτροπής», τονίζει ο ποινικολόγος.
Υπενθυμίζεται πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέστρεψε στη φυλακή τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία καταδικάστηκε -σε δεύτερο βαθμό- σε κάθειρξη 19 ετών για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον πρώην υπουργό και μείωσαν την πρωτόδικη ποινή του μόνο κατά έναν χρόνο, από τα 20 στα 19 χρόνια.

Δείτε επίσης

Πολιτική 9022563426351672066

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item