Γκουαρδιόλα: Η Σίτι δεν είναι στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα

«Εμείς οφείλουμε να πάρουμε τίτλους, εάν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν club» Ο Γκουαρδιόλα εξήγησε γιατί η ομάδα του δεν μπορεί να συγκ...

A+ A-

«Εμείς οφείλουμε να πάρουμε τίτλους, εάν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν club»
Ο Γκουαρδιόλα εξήγησε γιατί η ομάδα του δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μπάρτσα, καθώς εκείνη κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία, ενώ οι Πολίτες τώρα… εμφανίζονται στο προσκήνιο.
Το 0-4 του πρώτου αγώνα στη Βασιλεία έχει κλειδώσει την παρουσία της Σίτι στα προημιτελικά. Ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης λοιπόν η συνέντευξη τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν πιο χαλαρή και άπαντες καταπιάστηκαν με πιο γενικά θέματα. Η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση που έδωσε ο προπονητής των Πολιτών, ήταν όταν κλήθηκε να κάνει σύγκριση της ομάδας του με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.
«Δεν βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Εκείνοι έχουν ποδοσφαιριστές πολύ διαφορετικούς, που έχουν κατακτήσει τα πάντα. Εμείς οφείλουμε να πάρουμε τίτλους, εάν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν club. Δεν είναι σωστό να συγκρινόμαστε μαζί τους, επειδή αυτοί είναι που κυριαρχούν την τελευταία δεκαετία. Για να μπορέσουμε να τους… πιάσουμε, θα πρέπει να παραμείνουμε εδώ που είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 5501713632017060083

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item