Είχαν δέσει σε κρεβάτια τις φίλες μου και μας βίασαν. Ο εφιάλτης της ανήλικης

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος κτηνοτρόφος από την Κατερίνη ο οποίος μαζί με τρεις φίλους του βίαζε για 6 χρόνια την δεκαεξάχρονη σήμερα κό...

A+ A-

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος κτηνοτρόφος από την Κατερίνη ο οποίος μαζί με τρεις φίλους του βίαζε για 6 χρόνια την δεκαεξάχρονη σήμερα κόρη του. Τη συγκλονιστική αποκάλυψη του δράματος έκανε η δια η ανήλικη.
Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της 16χρονης που καταγγέλει ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε μαζί με τους φίλους του από τότε που ήταν στο δημοτικό: «Η τελευταία φορά που με βίασε ήταν τον Ιανουάριο του 2017. Ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου από την Λεπτοκαρυά. Ο πατέρας της είχε πεθάνει, η μητέρα της έλειπε. Καθόμασταν στο σαλόνι και τότε ήρθε αυτός με τους φίλους του. Όταν τον είδα έκανα προς τα πίσω  για να φύγω. Όμως αυτός με έπιασε από το μπράτσο, με τράβηξε στο δωμάτιο και με βίασε».
Το ανήλικο σήμερα κορίτσι καταγγέλει ότι η συμμορία των βιαστών παγίδευσε και τις φίλες της, τις οποίες οδήγησαν στο σπίτι πίσω από το μαντρί και τις βίασαν ομαδικά.
«Με τράβηξε από το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι, άκουγα φωνές. Μέσα ήταν 4 κορίτσια από τη Λεπτοκαρυά. Τις είχαν δέσει σε κρεβάτια και καναπέδες με σχοινιά. Τα ουρλιαχτά αντηχούσαν σε όλο το σπίτι. Ήρθαν και οι  φίλοι του και μετά μας βίασαν».
Η 16χρονη πριν ένα χρόνο όταν επιχείρησε να αυτοκτονήσει νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Για 2 μήνες,  με τη βοήθεια των ψυχιάτρων άρχισε να αποκαλύπτει τα μυστικά που κρατούσε από παιδί.
Τον εφιάλτη που ζούσε για δέκα χρόνια περιγράφει συγκλονιστικά η μητέρα της: «Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από τότε που ήταν 6 χρονών. Την φώναζε κοντά  του και την έλεγε Κώτσο. Στο γιο μου δεν έδινε σημασία. Εμένα ποτέ δεν με φώναζε με το όνομά μου. Μου είπε ότι την είχε πάει στο σπίτι που είναι τα πρόβατα από τότε που ήταν στο δημοτικό».
Οι κατηγορούμενοι δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή και προφυλακίστηκαν.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 461466553017266803

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item