Τραγική ειρωνεία: Παρέσυρε κι εγκατέλειψε την οικογένεια του χωρίς να το ξέρει

Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για οδηγό ο οποίος χτύπησε μια μηχανή και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης...

A+ A-

Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για οδηγό ο οποίος χτύπησε μια μηχανή και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης.

Ο άνδρας, ονόματι Ζανγκ, φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος στην επαρχία Shandong της Ανατολικής Κίνας. Ωστόσο, λίγο αργότερα έμαθε πως τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή ήταν η σύζυγος και το παιδί του.

Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα και τον μετέφερε στο σημείο. Βίντεο κατέγραψε τις στιγμές όταν ο άνδρας συνειδητοποιεί τι είχε κάνει και ξεσπά σε κλάματα.

Οι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν μια τραυματισμένη γυναίκα και ένα παιδί. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, όμως για το παιδί ήταν αργά. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Ζανγκ αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχαν πάει για φαγητό σε ένα συγγενικό σπίτι. Φεύγοντας, η σύζυγός του πήρε τη μηχανή και το παιδί και ο ίδιος επέστρεψε με το αυτοκίνητο και στο δρόμο της επιστροφής έγινε το δυστύχημα.

προσοχη το βιντεο περιεχει σκληρές εικονες:


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Περίεργα 6174005816536525086

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item