Τραγωδία στην Ημαθία: Στρατιώτης σκοτώθηκε στη σκοπιά – Τι συνέβη

Στρατιώτης  σκοτώθηκε στη σκοπιά του, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ημαθί...

A+ A-

Στρατιώτης σκοτώθηκε στη σκοπιά του, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ημαθία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ:
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι στις 3 Μαρτίου 2018, και περί ώρα 16:30, ο Στρατιώτης Κ.Δ., ετών 20, που υπηρετούσε σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας, τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού. Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.
Θα απολυόταν σε ένα μήνα
Σύμφωνα πληροφορίες του onalert.gr ο 20χρονος φαντάρος θα έπαιρνε το απολυτήριο του σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ το σπίτι του βρισκόταν μόλις 200 μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Σε απόσταση 20 μέτρων βρισκόταν ο αρχιφύλακας του στρατοπέδου που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Στο σημείο έχουν σπεύσει οι γονείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες μη μητέρα του άτυχου νέου, η οποία ενημέρωσε τα στελέχη του στρατοπέδου ότι πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει με τη νεαρή σύντροφό του.
Στις συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτής της τραγωδίας: Στο στρατιωτικό εργοστάσιο υπηρετεί ο δίδυμος αδερφός του αυτόχειρα. Μάλιστα πριν ξεκινήσει τη στρατιωτική θητεία του, και ο 20χρονος φαντάρος είχε εργαστεί με πολιτική ιδιότητα στη συγκεκριμένη μονάδα.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 4438220138377001734

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item