Ευάγγελος Αντώναρος: «Η θέση μου για τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν αλλάζει»

«Είμαι κατά των διαγραφών με την ευκολία που γίνονται στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, και μάλιστα ως προνόμιο της δήθεν επιβολής της άποψ...

A+ A-

«Είμαι κατά των διαγραφών με την ευκολία που γίνονται στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, και μάλιστα ως προνόμιο της δήθεν επιβολής της άποψης του προέδρου» τονίζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος μετά την προσωπική επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω Facebook για την υπόθεση Novartis, καλώντας τον ουσιαστικά να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία της Ν.Δ, οδήγησε στη διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Αντώναρος παραδέχθηκε μιλώντας στο ΑΜΠΕ ότι «άσκησε σκληρή και αυστηρή κριτική», συνεπεία της οποίας προκλήθηκε και η διαγραφή του, η θέση του πάντως για τον Α. Γεωργιάδη δεν αλλάζει, διευκρινίζοντας ότι είναι ξεκάθαρος και ενδεχομένως οξύς στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ενώ σημειώνει ότι «άλλοι που εκστομίζουν απεχθέστερες εκφράσεις στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους θα έπρεπε να αναθεωρήσουν τη συμπεριφορά τους».
Για την υπόθεση Novartis και τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα ξεκαθαρίζει ότι «δεν ζητά να παραιτηθεί κανείς από το βουλευτικό του αξίωμα», δηλώνει ότι δεν είναι πεπεισμένος ότι εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση αυτή και ζητά «η διερεύνηση να γίνει με γρήγορους ρυθμούς χωρίς προκαταλήψεις και σε βάθος ώστε να μην απομείνει καμία σκιά στο τέλος της ημέρας».
Ερωτηθείς για το τι απαντά σε όσους μιλούν για αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο 2004-2009, ο κ. Αντώναρος δηλώνει:
«Κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα για να μην απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν στη δική τους πολιτική διαδρομή».
Σχετικά με το επίδομα στέγασης και άλλων λοιπών επιδομάτων που απολαμβάνουν οι υπουργοί και βουλευτές, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι «για τα δημόσια πρόσωπα ισχύουν πιο αυστηροί, στην ουσία άγραφοι κανόνες» και υπογραμμίζει ότι «όσοι κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχει το κράτος πρέπει να το κάνουν με φειδώ».
Τέλος, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος για την τουρκική προκλητικότητα υποστηρίζει ότι «η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα όλων των ελληνικών κυβερνήσεων έχει αποτρέψει, μέχρι στιγμής, θερμό επεισόδιο» και σημειώνει ότι «ενισχύοντας την εθνική συνεννόηση και την ομοψυχία και στηρίζοντας το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να υπογραμμίζουμε συνεχώς ότι με την Ελλάδα και την ακεραιότητά της δεν παίζει κανείς».

Δείτε επίσης

Πολιτική 2277420737685677014

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item