Μίχελ: Η μόνη δυνατή ομάδα του Βορρά είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα

«Αν τα παιχνίδια κρίνονταν από ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία διαφορά 10-15 βαθμών» Ο Λούμπος Μίχελ προχώρησε σε δηλώσεις στη ...

A+ A-

«Αν τα παιχνίδια κρίνονταν από ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία διαφορά 10-15 βαθμών»
Ο Λούμπος Μίχελ προχώρησε σε δηλώσεις στη ρωσική ιστοσελίδα «news.sportbox.ru», όπου αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, τον Ιβάν Σαββίδη, τους Έλληνες διαιτητές, ενώ ισχυρίστηκε πως ο ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο από την Αθήνα.
«Πρέπει να γίνει κατανοητό αρχικά ότι ο υπουργός αθλητισμού είναι γεννημένος στην περιοχή του Πειραιά και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό. Η απόφασή του να διακόψει το πρωτάθλημα ήταν βιαστική. Μαζί με τη FIFA αποφάσισε ότι θα πρέπει να αρχίσει και πάλι στις 31 Μαρτίου, μετά από ένα διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Άρα, η απόφαση ήταν πολιτική και όχι αθλητική. Ο υπουργός έκανε απλά δημόσιες σχέσεις», σχολίασε ο πρώην διεθνής ρέφερι, προσθέτοντας πως κατανοεί την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη.
«Έχει προτείνει την εισαγωγή του VAR για δύο χρόνια και είναι έτοιμος να το χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές αποφάσεις. Αν οι Αρχές τον άφηναν να το κάνει, δεν θα υπήρχε καμία κατάσταση σαν κι αυτή που ζήσαμε στον «τελικό» του πρωταθλήματος, όταν δύο σύλλογοι παλεύουν για τον τίτλο και στο 90΄η μία ομάδα ‘σκοτώνεται’. Ανθρώπινα, καταλαβαίνω τον την αντίδραση του Σαββίδη, μολονότι η εικόνα που βγήκε προς τα έξω ήταν άσχημη.
Αλλά, είμαι δίπλα του, το ίδιο και η ομάδα. Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ξέρουν τι πρόσωπο είναι. Δεν ήθελε να δείξει δύναμη. Αν τα παιχνίδια κρίνονταν από ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία διαφορά 10-15 βαθμών. Υπήρχαν ορισμένα λάθη που επηρέασαν. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μία ακόμη εγκληματική ενέργεια σε βάρος μας και ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Στα έξι χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, είναι μόλις η δεύτερη φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο».
Ο Λούμπος Μίχελ επανέλαβε πως ο ΠΑΟΚ, ως η μόνη δυνατή ομάδα του Βορρά βρίσκεται σε πόλεμο με την Αθήνα. «Θα ήθελα τα πάντα στην Ελλάδα να αποφασίζονται εντός γηπέδου. Η μόνη δυνατή ομάδα του Βορρά είναι σε πόλεμο με όλη την Αθήνα. Οι οπαδοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό, το θεωρούν δεδομένο», τόνισε.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 3623950778740641703

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item