Μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα

Υλικά 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 1 συσκευασία φυτική κρέμα για ζαχαροπλαστική 2 συσκευασίες σοκολατένια μπισκότα με γέμιση λευκής κρέμ...

A+ A-

Υλικά


1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία φυτική κρέμα για ζαχαροπλαστική
2 συσκευασίες σοκολατένια μπισκότα με γέμιση λευκής κρέμας βανίλιας τριμμένα στο μούλτι σε πούδρα (κρατάμε μερικά ολόκληρα για το στόλισμα του γλυκού)
3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
2 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτριες φέτες

Εκτέλεση


Σε σταθερό μίξερ στη δυνατή ταχύτητα χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με την φυτική κρέμα μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια πηχτή κρέμα, για περίπου 10 λεπτά. 


Παράλληλα αναμειγνύουμε σε μπολ τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα στρώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψί 17 εκ. Απλώνουμε από πάνω τις μπανάνες και επικαλύπτουμε με την κρέμα. 
Πασπαλίζουμε με χοντροσπασμένα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 3 ώρες. Σερβίρουμε το μπισκοτογλυκό κρύο.

Δείτε επίσης

Συνταγές 4627524848825953361

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item