Ένταση στην επιτροπή Άμυνας: Να βγει έξω ο πράκτορας - Να αποχωρήσει ο Τούρκος

Ένταση στη Βουλή  κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας όπου οι υπουργοί Εξ...

A+ A-

Ένταση στη Βουλή  κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χρουστοδουλίδης αντίστοιχα, ενημερώνουν για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, επιχείρησε η Χρυσή Αυγή.
Η επιτροπή είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 14:00 μετά από αίτημα της ΝΔ για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις. Η ενημέρωση αυτή γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, φωνάζοντας απαίτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.
«Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος!» έλεγε και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπόλοιπων που θέλησαν να υπερασπιστούν τον βουλευτή Ξάνθης.Μάλιστα ο  Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος κατήγγειλε τον Κασιδιάρη πως «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας».
Λόγω της έντασης η φρουρά της Βουλής έκανε την εμφανιστηκε και η συνεδρίαση διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε επίσης

Πολιτική 1935832092386944453

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item