Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είμαστε ερωτευμένοι με τον Κωνσταντίνο. Δεν θέλω να τον χάσω

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Dancing with ...

A+ A-

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Dancing with the Stars παραχώρησε συνέντευξη στο People και μίλησε για όλα.
Αργήσατε να μιλήσετε για τη σχέση σας. Θέλατε να δείτε πώς θα εξελιχτεί;
Σίγουρα. Δεχτήκαμε πολλή πίεση. Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, μας ζητήθηκε να κάνουμε εξώφυλλο μαζί. Δεν το κάναμε, γιατί δεν υπήρχε λόγος. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν αρνητικοί και οι δύο. Στην πορεία, που γίναμε ζευγάρι, μας έγινε ξανά πρόταση αλλά και πάλι δεν θέλαμε, γιατί δεν ήμασταν ούτε σίγουροι ούτε έτοιμοι. Λειτουργούμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες. Όταν αισθανθήκαμε άνετα, το αποφασίσαμε. Ξέραμε ότι θα συζητηθεί. Δεν θεωρούμε όμως ότι άλλαξε κάτι μετά από αυτό.
Πόσο καιρό είστε μαζί;
Δεν έχουμε κρατήσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης. Μας αρέσει να είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε ερωτευμένοι κάθε μέρα. Δεν έχουμε επετείους. Είμαστε μαζί περίπου τέσσερις μήνες.
Πόσο εύκολο είναι να δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου;
Είναι τέλειο. Δεν μου προσθέτει επιπλέον βάρος. Περνάω πολύ ωραία και, προσωπικά, μου αρέσει πολύ. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος της σταθερότητας. Όταν βρω κάτι που με γεμίζει, είμαι εκεί, οπότε μου αρέσει που τον έχω και στη δουλειά και στο σπίτι.
Ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα σου και κάθε Παρασκευή. Είναι δοτικός και υποστηρικτικός;
Είναι εξαιρετικός. Με μία φράση θα το πω. Δεν θέλω να χάσω αυτό τον άνθρωπο. Με στηρίζει τόσο σε ό,τι κι αν κάνω, μου ασκεί την κριτική του…
Ακόμα και αρνητική;
Ναι. Ο Κωνσταντίνος είναι αντικειμενικός. Είναι τόσο αυθόρμητος που ό,τι του έρθει στο κεφάλι θα μου το πει. Δεν μου χαϊδεύει τα αυτιά.

Δείτε επίσης

Lifestyle 960310903728248332

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item