Αντιδράσεις από το βίντεο με τα νέα όπλα του Πούτιν: Ο στόχος ήταν οι ΗΠΑ!

Αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν. Παρουσιάζοντας ...

A+ A-

Αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν. Παρουσιάζοντας τα νέα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας, ο Πούτιν χρησιμοποίησε σχεδιαγράμματα, γραφικές απεικονίσεις και βίντεο.
Σε μια από τις απεικονίσεις φαίνεται ότι στόχος των νέων ρωσικών όπλων είναι οι δυτικές ακτές των ΗΠΑ!
Ο Πούτιν παρουσίασε τον νέο διηπειρωτικό πύραυλο «Αβανγκάρντ» που μπορεί να πλήξει οποιοδήποτε σημείο της γης και το νέο υπερηχητικό οπλικό σύστημα «Κινζάλ», το οποίο διαθέτει ήδη η Ρωσία και βρίσκεται ήδη όπως είπε από 1ης Δεκεμβρίου του 2017 σε ενεργό επιφυλακή στην Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια.
Ο Πούτιν αναφερόμενος στο οπλικό σύστημα «Κινζάλ» είπε ότι πρόκειται για ένα υπερηχητικό «αεροπορικό - πυραυλικό σύστημα υψηλής ακριβείας», στο οποίο «τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά ενός υπερηχητικού αεροσκάφους - φορέα, επιτρέπουν να μεταφέρει πυραύλους στο σημείο που βρίσκεται ο στόχος μέσα σε ελάχιστα λεπτά», όπως και ότι είναι ένα όπλο «ιδανικό» και στην ουσία άτρωτο και θα ήθελαν να το έχουν όλες οι δυτικές χώρες.
Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η Ρωσία έχει ήδη δημιουργήσει ένα προηγμένο συσσωρευτή ενέργειας ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε πύραυλο κρουζ εξασφαλίζοντάς του στην ουσία απεριόριστη διάρκεια πτήσης που τον κάνει άτρωτο στα συστήματα αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Δύση, παρά τις προσπάθειες που έκανε τα τελευταία 15 χρόνια να περιορίσει την Ρωσία, δεν τα κατάφερε. « Εκείνοι που επί 15 χρόνια προσπαθούν να αναπτύξουν τους εξοπλισμούς τους και να αποκτήσουν θέση υπεροχής έναντι της Ρωσίας, επιβάλλοντας περιορισμούς και κυρώσεις που δεν συμβαδίζουν με τον διεθνές δίκαιο με σκοπό να περιορίσουν την ανάπτυξη της χώρας μας, και στον στρατιωτικό τομέα δεν τα κατάφεραν!».
Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης

Κόσμος 4935345833223637935

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item