Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις 2 ανήλικες από το Δήλεσι: Η μία είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κατάσταση την οποία βίωναν στο οικογενειακό τους περιβάλ...

A+ A-

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κατάσταση την οποία βίωναν στο οικογενειακό τους περιβάλλον τα δύο ανήλικα κορίτσια, που είχαν φύγει την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι τους στο Δήλεσι της Βοιωτίας με τη βοήθεια ενός 18χρονου. 

Η Εμμανουέλα και η Ντενίσα αποκάλυψαν στους αστυνομικούς πως ο λόγος για τον οποίο έφυγαν ήταν η λεκτική και σωματική βία που τους ασκούσε ο πατέρας τους, όταν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Τα δυο κορίτσια πέρασαν το βράδυ τους στο νοσοκομείο Παίδων αφού για την υπόθεσή τους έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος των γονιών τους. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η μητέρα τους ήξερε  για την ανάρμοστη συμπεριφορά του συζύγου της, δεν είχε μιλήσει σε κανέναν με αποτέλεσμα η μια από τις δυο αδερφές να έχει αποπειραθεί  να αυτοκτονήσει στο παρελθόν.

Οι δύο αδελφές βρέθηκαν στο Ναύπλιο όπου και επικοινώνησαν με την αστυνομία που τις αναζητούσε. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής τους ήταν και ο 18χρονος  φίλος τους, ο οποίος αρχικά είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα δυο κορίτσια.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 8209049283169291936

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item