Τα Ζώδια της Τρίτης (27/3)

Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 27 Μαρτίου! ΚΡΙΟΣ Όλα όσα χρειάζεσαι για να εξελίξεις την καριέρα σου και να προχωρήσεις τις ιδέες σου δε...

A+ A-

Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 27 Μαρτίου!
ΚΡΙΟΣ
Όλα όσα χρειάζεσαι για να εξελίξεις την καριέρα σου και να προχωρήσεις τις ιδέες σου δείχνουν προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οι συνθήκες ευνοούν μία καλή αγορά αρκεί να μείνεις προσηλωμένη στην τιμή και να μην το παρακάνεις. Στα προσωπικά σου, έχεις την τάση αυτές τις μέρες να σκέφτεσαι περισσότερο εσένα παρά τις ανάγκες των άλλων. Επιπλέον, φαίνεται πως τα πάντα στον σύντροφό σου σε εκνευρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Όλοι εκτιμούν την ενθάρρυνσή σου και ενδόμυχα αναζητούν τη συμβουλή σου. Από την πλευρά σου, κάνεις το εαυτό σου προσβάσιμο σε όσους σε χρειάζονται, απαντώντας σε χιλιάδες ερωτήσεις. Εκμεταλλεύσου την παρούσα αποφασιστικότητά σου και στα οικονομικά σου και προχώρησε τα σχέδιά σου. Από ότι φαίνεται θα αξίζει τον κόπο. Ενδεχομένως, μία αυθόρμητη αγορά ή μία μακροχρόνια επένδυση είναι κάτι που αναζητούσες εδώ και πολύ καιρό. Στα προσωπικά σου τα πράγματα είναι πολύ αρμονικά. Ο σύντροφός σου είναι πολύ πιστός και ευδιάκριτα προσφιλής. Βασικά, δεν υπάρχει κανείς λόγος να παραπονιέσαι. Όπως και να έχει, είσαι κάπως αφηρημένη αν και με τον σύντροφό σου είσαι αχώριστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνεργάτες σου είναι φιλικοί και ενδιαφέρονται να ακούσουν όλα όσα έχεις να πεις. Το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει σε καθιστά ικανό να διαχειριστείς διάφορα project. Σήμερα, μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για νέες κατακτήσεις. Έχεις τα κατάλληλα ένστικτα για να μία καλή προσφορά και δεν μπορεί τίποτα να σε εκφοβίσει. Οι φίλοι γύρω σου θα σου δώσουν ειλικρινείς συμβουλές, αν τις χρειαστείς σήμερα, Στα οικονομικά σου καλό θα ήταν να επενδύσεις τα επιπλέον χρήματα που ενδεχομένως έχεις. Στα αισθηματικά σου, σήμερα ο σύντροφός σου θα είναι τρυφερός μαζί σου και σύντομα θα γεμίσεις με αγάπη και ρομαντισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ικανή να ξεπεράσεις τις αναποδιές στη δουλειά σου. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα μην απογοητεύεσαι. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις σου μπορούν να σου δημιουργούν πρόβλημα. Οι ιδέες που προωθείς μέσα από μία συζήτηση δεν είναι αποδοτικές αλλά οι γύρω σου θα θελήσουν να σε στηρίξουν. Στα προσωπικά σου, έρχονται αλλαγές και οι ρόλοι μπορεί να αλλάξουν. Ενδεχομένως και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες να προκαλέσουν αναστάτωση.

ΛΕΩΝ
Εάν προσεγγίσεις τα σχέδιά σου με μία υγιή αισιοδοξία, θα πείσεις τους συναδέλφους σου για την εγκυρότητα της στρατηγικής σου. Πολλά μπορούν να συμβούν σήμερα ωστόσο, σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να πάρεις οικονομικά ρίσκα και να επενδύσεις σε πιο τολμηρά σχέδια. Βάλε σε ισχύ την κοινή λογική σου γιατί τίποτα δεν συμβαίνει από μόνο του παρά τις θετικές συνθήκες. Στα προσωπικά σου, είσαι γεμάτη ενέργεια και τα θετικά συναισθήματα είναι διάχυτα για τους γύρω σου. Είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις αλλαγές στη διάθεση του συντρόφου σου και να του φτιάξεις το κέφι, αποσπώντας την προσοχή του και προσανατολίζοντάς τον σε νέες, ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ποτέ δεν αμφισβητείς τις ικανότητές σου, ακόμα και αν δεν έχεις τη σωστή απάντηση. Στα οικονομικά σου, περνάς λίγο δύσκολα σήμερα και θα πρέπει να δείξεις προσοχή για να μετριάσεις τις απώλειες. Ωστόσο, μερικοί θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν. Καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτική απέναντι στις συμβουλές που θα σου δώσουν. Στα προσωπικά σου αισθάνεσαι όλο και περισσότερο ότι υπάρχει ανία στη σχέση σου. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου οδεύετε προς τον δικό του δρόμο ο καθένας, κάτι που εντείνει το αίσθημα της μοναξιάς.

ΖΥΓΟΣ
Είναι ουσιαστικό να αναρωτηθείς αν οι πράξεις σου είναι πάντα απαραίτητες. Συχνά αισθάνεσαι ότι πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στους συναδέλφους σου και χωρίς κανέναν λόγο μπορεί να χρησιμοποιήσεις αμφισβητήσιμα μέσα για να το επιτύχεις αντιτιθέμενος στις προτάσεις που κάνουν. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να περιπέτειες. Είσαι κάπως υποτονική και δεν αισθάνεσαι δημιουργική. Στα προσωπικά σου, εκνευρίζεσαι εύκολα, και αυτό δεν βοηθά να βελτιωθούν τα πράγματα. Εκρήγνυσαι με μικρά πράγματα και δεν μπορείς να δεις καθαρά το μέλλον με τον σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι αντιμέτωπη με μία σχεδόν αδύνατη κατάσταση και άλυτα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και σχεδίασε τις πράξεις σου με προσοχή. Αν σχεδιάζεις κάποια οικονομική συνδιαλλαγή, καλό θα ήταν να περιμένεις και να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου με ηρεμία. Υπάρχουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου που εμποδίζουν τα πράγματα να έχουν την ομαλή έκβαση που φαντάστηκες. Προς το παρόν αισθάνεσαι λίγο παραμελημένη αφού οι φίλοι και οι υποχρεώσεις του συντρόφου σου φαίνονται πιο σημαντικές από σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πάντα βαίνουν ομαλά στη δουλειά σου. Όλα τα σημαντικά ζητήματα έχουν επιλυθεί και τα νέα που προκύπτουν επιλύονται με ευκολία. Στα οικονομικά, αν και δεν είναι το δυνατό σου σημείο, πρέπει παρόλα αυτά να ασχοληθείς με κάποια θέματα οικονομικής φύσης. Έχει έρθει η ώρα να ολοκληρώσεις τα ζητήματα που εκκρεμούν και να βάλεις τα πράγματα στη σωστή σειρά. Για μία ακόμα φορά στα προσωπικά σου, θέλεις να απαλλαγείς από τη σχέση σου. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, υπάρχουν αρκετοί όμορφοι άνθρωποι εκεί έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και την την πλήρη αυτοσυγκέντρωσή σου. Μην αγνοείς τις δυσκολίες που αυξάνονται και μην αποφεύγεις να ασχοληθείς μαζί τους. Στα οικονομικά σου, ανέβαλε τις επενδυτικές σου κινήσεις και αγορές. Ορισμένα απρόοπτα γεγονότα, θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδιά σου. Στον τομέα των προσωπικών, μην ξεχνάς ότι οι καλές σχέσεις πάντα χρειάζονται συμβιβασμούς. Σε αυτό το σημείο, να θυμάσαι ότι από την πλευρά σου χρειάζεται λίγη περισσότερη ευαισθησία και συναίσθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσεγγίζεις τα προβλήματά σου με επαγγελματικό τρόπο και παράλληλα κατέχεις όλες τις σωστές απαντήσεις και τις λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να βγεις και να ξοδέψεις. Αγόρασε κάτι καλό για σένα αλλά φρόντισε να μην ξεχάσεις όλα σου τα χρήματα σε ένα μόνο αντικείμενο. Αντίθετα, καλό θα ήταν να επενδύσεις τα χρήματά σου σε μία έξυπνη ιδέα. Στις προσωπικές σου σχέσεις, οι γύρω σου είναι ειλικρινείς μαζί σου και καλό θα ήταν να μην είσαι διστακτική με τις συμβουλές τους. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Φαίνεται ότι η συλλογική δουλειά στην οποία και εσύ συμμετέχεις αποδίδει. Σπάνια βιώνεις δυσκολίες με τους συναδέλφους σου και συνεχώς δυναμώνεις τις σχέσεις σου, προσφέροντας βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη ή σε όσους σου ζητήσουν. Τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει πλέον και η δουλειά σου φαίνεται να πετυχαίνει. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά σου. Στα προσωπικά σου, σίγουρα μία ζωή γεμάτη αγάπη είναι η μισή μάχη σε μία σχέση.

Δείτε επίσης

Ζώδια 6258302189501761287

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item