Καλός ο καιρός την Παρασκευή – Μέχρι τους 21 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο

Γενικά καλός θα είναι ο  καιρός  την Παρασκευή σχεδόν σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα βορειοδυτ...

A+ A-

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σχεδόν σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με νεφώσεις κατά περιόδους και το θερμόμετρο από 6 έως 17 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια, νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 19 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και ο υδράργυρος από 4 έως 20 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 3 έως 21 βαθμούς.
Στην Αττική, καλός καιρός με λίγα σύννεφα, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης

Καιρός 5529692523482145663

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item