Τα Ζώδια της Τρίτης (13/3)

Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 13 Μαρτίου! ΚΡΙΟΣ Σου φαίνεται πολύ δύσκολο να αφήσεις πίσω σου μια πρόσφατη αποτυχία ή απώλεια. Παρόλα α...

A+ A-

Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 13 Μαρτίου!
ΚΡΙΟΣ
Σου φαίνεται πολύ δύσκολο να αφήσεις πίσω σου μια πρόσφατη αποτυχία ή απώλεια. Παρόλα αυτά, όλα δεν χάνονται. Στην πραγματικότητα, η τύχη σου είναι πιθανό να αλλάξει νωρίτερα από ότι πίστευες. Άφησε τα λάθη σου στο παρελθόν και δώσε τέλος σε καταστάσεις που μόνο κακό σου έκαναν, επαγγελματικά και προσωπικά. Το μέλλον σου είναι λαμπρό, αρκεί να αρπάξεις τις συναρπαστικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι αρκετά επιφυλακτική και δεν μοιράζεσαι με κανέναν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Παρόλο που οι ρεαλιστικές ανησυχίες μπορεί να είναι ο κύριος παράγοντας που παρακινεί τον τρέχοντα δισταγμό σου να ανοίξεις την καρδιά σου, δεν είσαι ικανή να την κλείσει και τελείως. Είναι καθησυχαστικό ωστόσο το γεγονός ότι έχεις ανθρώπους να σε στηρίξουν. Σημαντικό να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είσαι προσεκτική σήμερα γιατί θα δεις μια διαφορετική στάση από κάποιον συνεργάτη σου, ο οποίος συνήθως είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου και να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου και μην κάνεις αλλαγές για τις οποίες δεν είσαι σίγουρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να αντιδράσεις υπερβολικά σήμερα σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, ακόμη και αν κάποιος σου λέει να μην το κάνεις. Σίγουρα, η εμπειρία της απόρριψης δεν είναι ποτέ διασκεδαστική, είτε είναι προσωπική είτε επαγγελματική. Αλλά αντί να υποχωρήσεις πίσω από έναν τοίχο συναισθηματικής προστασίας, ξεκίνησε ένα διάλογο σχετικά με τις ανησυχίες σου. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις τη συζήτηση με μια συζήτηση για το φόβο σου από την εγκατάλειψη. Αντ ‘αυτού, είναι σημαντικό κάποιες φορές να επιμείνουμε στα ζητήματα και να διερευνήσουμε τι μπορεί να γίνει για να γεφυρωθεί το χάσμα χωρίς να διαχωριστούν όλοι οι δεσμοί. Υπάρχει ένα πολύτιμο στολίδι στην άκρη της επίγνωσης σου και περιμένει να το βρεις.

ΛΕΩΝ
Η ημέρα σου μοιάζει σας ένα roller-coaster καθώς τα σχέδιά σου καταρρέουν, την ώρα όμως που κάτι νέο αναδημιουργείται καλύτερα από ότι ήταν. Δυστυχώς, κάτι σήμερα σε εμποδίζει να φτάσεις τον στόχο σου, ωστόσο η επανεκτίμηση των μεθόδων σου θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Να θυμάσαι πάντα αυτό που λέει και μία ιαπωνική παροιμία, μπορεί να πέσεις επτά φορές, να σηκωθείς όμως οκτώ. Αυτό να ακολουθήσεις και στην προσωπική σου και να πάρεις το θάρρος να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Διεκδίκησε όσα σου αναλογούν και στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναρωτιέσαι πόσο καιρό μπορείς να συνεχίσεις να παλεύεις με μια μάχη, αβέβαιη για την επίτευξη της κορυφής αν αισθάνεσαι ήδη εξαντλημένη. Ωστόσο, είσαι πολύ πιο κοντά στην κορυφή από ό, τι συνειδητοποιείς. Σύμφωνα με την τρέχουσα πορεία σου φαίνεται ότι είσαι κουρασμένη, όμως οι ανταμοιβές αυτής της πορείας θα σε ξετρελάνουν. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να μην αντιδράς παρορμητικά, περίμενε μέχρι να καθαρίσουν τα σύννεφα και μετά κοίταξε να θέσεις απλά και τεκμηριωμένα τους προβληματισμούς και τις αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι όλα όμορφα στη δουλειά σου και μην αφήνεις αυτήν την υπερβολική χαρά που επικρατεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά και μην το ξεχνάς. Να εκφράσεις τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς σου στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να δεις ανοιχτά τον κίνδυνο ότι η σχέση σου χαλάει από το γεγονός ότι δεν μιλάς για όσα σε προβληματίζουν. Καιρός να κάνεις κάτι και να αλλάξεις τα πράγματα. Όποιος δεν τολμήσει, δεν κερδίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι ξύπνησες στραβά. Μην αφήσεις όμως την πρωινή σου διάθεση να σου χαλάσει όλη την ημέρα σου. Μην λειτουργήσεις με αρνητισμό, γιατί μόνο αρνητισμό θα λάβεις. Η υιοθέτηση μιας αισιόδοξης προοπτικής σου δίνει τη δυνατότητα να αποφύγεις την παγίδα του να παραμείνεις κολλημένη στο παρελθόν. Είναι επιλογή σου τι θα κάνεις. Σημαντικό να χαράξεις και μια κοινή πορεία με τον αγαπημένο σου για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να δείξεις ότι ανησυχείς για τους γύρω σου που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές, όμως είναι σχεδόν αδύνατο να αγνοήσεις τις υπέροχες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και κάνε οικονομικές συζητήσεις που θα σου αλλάξουν το μέλλον σου. Στα αισθηματικά σου είναι ξεκάθαρο ότι επιδίωξή σου είναι να δημιουργήσεις μία υγιή σχέση με τον αγαπημένο σου, όμως είναι σίγουρο ότι στην πορεία μπορεί να συναντήσεις κακοτοπιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι πρόθυμη να παρακάμψεις τη δυνατότητα μιας ευχάριστης εμπειρίας σήμερα εάν πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σε αποσπάσει από τον στόχο σου. Θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου και οι προτεραιότητες σου είναι η κύρια ανησυχία σου. Σίγουρα δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο την πρόοδο που έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, πρέπει να γνωστοποιήσεις την απόφασή σου σε κάποιον που μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από την στάση σου. Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει τον σύντροφό σου, όμως αν του μιλήσεις ειλικρινά θα σε καταλάβει και θα σε στηρίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι κατηφής και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Συζήτησε με τους φίλους σου αυτά που σου συμβαίνουν, αλλιώς δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να διώξεις την απογοήτευσή σου. Ευτυχώς αυτά τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου είναι προσωρινά και θα επανέλθει η ηρεμία, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Μακροπρόθεσμα, η αυθεντική ειλικρίνεια σου βοηθά να καθαρίσεις τον αέρα από τις άγνωστες εντάσεις και να επιτρέψεις σε όλους τους εμπλεκόμενους να μεταφέρουν τις ταχύτητες σε ένα πιο θετικό πλαίσιο σκέψης. Η ακεραιότητά σου είναι η μέγιστη δύναμή σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αβεβαιότητες σχετικά με την ικανότητά σου να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σήμερα θα μπορούσαν να προσελκύσουν ένα μαύρο σύννεφο απόγνωσης. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την ημέρα σου ή την συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου. Προχώρα με προσήλωση στην εκπλήρωση των στόχων σου. Στα προσωπικά σου ήρθε η στιγμή να αποστασιοποιηθείς από παλιές, άσχημες καταστάσεις και να κάνεις καινούργια αρχή στη σχέση σου. Λίγη περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου και στις συζητήσεις που θα κάνεις.

Δείτε επίσης

Ζώδια 3207980488561919041

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item