Παντρεμένο ζευγάρι ανακάλυψε κοινή του φωτογραφία 11 χρόνια πριν… γνωριστεί! [εικόνα]

Δύο ξένοι πόζαραν για μια φωτογραφία στο ίδιο ακριβώς σημείο, μπροστά από ένα πανύψηλο κόκκινο γλυπτό σε μια πλατεία σε πόλη της Κίνας. ...

A+ A-

Δύο ξένοι πόζαραν για μια φωτογραφία στο ίδιο ακριβώς σημείο, μπροστά από ένα πανύψηλο κόκκινο γλυπτό σε μια πλατεία σε πόλη της Κίνας. Από καθαρή τύχη εμφανίστηκαν στην ίδια φωτογραφία, με τον καθένα να κοιτά σε διαφορετική κάμερα. Αλλά 11 χρόνια μετά, οι δύο τότε άγνωστοι παντρεύτηκαν.

Αυτή η απίθανη σειρά γεγονότων συνέβη σε ένα ζευγάρι στην Κίνα που πρόσφατα ανακάλυψαν τυχαία την φωτογραφία. Η Ξουέ και ο σύζυγός της Γιε, οι οποίοι κατονομάστηκαν μόνο με τα επίθετά τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στέκονταν εν αγνοία τους σε απόσταση μερικών μέτρων μακριά τον Ιούλιο του 2000, 11 χρόνια προτού γνωριστούν σε μια άλλη πόλη αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Οι δυο τους επισκέφθηκαν την πλατεία 4ης Μαΐου στην ανατολική παραλιακή πόλη Κινγκντάο. Η Ξούε συνόδευε την μητέρα της που ανάρρωνε από μια χειρουργική επέμβαση και είχε κάνει το ταξίδι για να χαρεί. Ο Γιε έκανε ένα ταξίδι που είχε κλείσει η μητέρα του, η οποία και δεν τον συνόδευσε τελικά λόγω σκωληκοειδίτιδας.
Ακριβώς την ίδια στιγμή και οι δύο πόζαραν μπροστά από το κεντρικό γλυπτό της πλατείας, το οποίο αναφέρεται στο κίνημα της 4ης Μαϊου όταν οι Κινέζοι φοιτητές βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την κακομεταχείριση της χώρας τους στη Συνθήκη των Βερσαλλιών, καταλήγοντας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι δύο νέοι ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και πέρασαν την επόμενη δεκαετία χωρίς να γνωρίζει ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Ακόμη και όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2011, δεν γνώριζαν ότι είχαν κατά κάποιο τρόπο συναντηθεί και στο παρελθόν, μέχρι που πρόσφατα είδαν τη φωτογραφία της Ξούε, με τον Γιε να στέκεται στο φόντο.
«Όταν είδα τη φωτογραφία έμεινα έκπληκτος και ανατρίχιασα σε όλο μου το σώμα» είπε ο Γιε.
Φυσικά η ιστορία τους έγινε viral. Οι φίλου του ζευγαριού λένε πως ήταν γραφτό να είναι μαζί. Τώρα, οι δυο τους με τις δίδυμες κόρες τους σχεδιάζουν να επιστρέψουν στο ίδιο σημείο.

Δείτε επίσης

Περίεργα 54481946097483542

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item