Κόβεται το Sunday Live. Ξαφνικός θάνατος για το σόου Μουτσινά - Μακρυπούλια

Ακόμη δεν ξεκίνησε και κόβεται το  Sunday Live. Φαίνεται ότι τα νούμερα δε νπήγαν καλά. Μετά από έκτακτη σύσκεψη που υπήρξε στο κανάλι...

A+ A-

Ακόμη δεν ξεκίνησε και κόβεται το  Sunday Live. Φαίνεται ότι τα νούμερα δε νπήγαν καλά. Μετά από έκτακτη σύσκεψη που υπήρξε στο κανάλι, αποφασίστηκε να μην δοθεί στο show το περιθώριο να ρίξει αυλαία το Πάσχα – όπως αρχικά είχε αποφασιστεί μετά την απογοητευτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.
Ο Νίκος Μουτσινάς και η  Ζέτα Μακρυπούλια δεν κατάφεραν να  τραβήξουν το τηλεοπτικό κοινό, που επιθυμούσε και περίμενε ο σταθμός έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν πως πέφτει "μαχαίρι", με αποτέλεσμα το κυριακάτικο show να περνάει στην τηλεοπτική ιστορία.
Ο  σταθμός  επιβεβαίωσε  την είδηση, ενώ από το Μαρούσι, σχολιάζουν πως η σχέση με τους παρουσιαστές παραμένει άριστη και δεν υπάρχουν τριβές. Το κανάλι έδωσε ένα μικρό περιθώριο στην εκπομπή να ανεβάσει στροφές, ωστόσο, η χθεσινή εκπομπή σημείωσε μόλις 10%, την ώρα που το survivor ξεπερνούσε το 30% σε νεανικά και γενικό σύνολο.
Εκτάκτως την ερχόμενη Κυριακή το κανάλι θα βγάλει στον αέρα σχετική τηλεταινία από τη νέα τούρκικη σειρά που θα τοποθετήσει στο καθημερινό του απογευματινό πρόγραμμα από τις 5 Μαρτίου.
Το συμβόλαιο και των δύο με το κανάλι θα τηρηθεί κανονικά, παραμένοντας στο πόστο τους, η Ζέτα στο Ρουκ Ζουκ και ο Νίκος Μουτσινάς στη κωμική σειρά Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια.

Δείτε επίσης

Media 5526130349233777592

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item