Ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε από τζιχαντιστές στη Συρία!!!O ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΩΘΗΚΕ αλλά στη συνέχεια πιάστηκε αιχμάλωτος ΚΑΙ Η τύχη του παραμένει άγνωστη....

ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!! Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τζιχαντιστές ενώ πετούσε πάνω από την επαρχία Ιντλίμπ...

A+ A-

ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τζιχαντιστές ενώ πετούσε πάνω από την επαρχία Ιντλίμπ στη βόρεια Συρία, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο πιλότος του Sukhoi 25 κατάφερε να ενεργοποιήσει το κάθισμα εκτίναξης και εγκατέλειψε το μαχητικό πριν συντριβεί, αλλά στη συνέχεια πιάστηκε αιχμάλωτος.

Η τύχη του παραμένει άγνωστη ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς από ποια ομάδα κρατείται. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στην περιοχή δραστηριοποιείται η τζιχαντιστική οργάνωση Hayat Tahrir al-Sham που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.
Βίντεο που εμφανίστηκαν στα social media δείχνουν το μαχητικό αεροσκάφος να καταρρίπτεται και έπειτα τα συντρίμμια του να είναι τυλιγμένα στις φλόγες στο έδαφος.


Δείτε επίσης

Κόσμος 8912420368261399417

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item