Η Jennifer Aniston είπε την πιο ωραία σπόντα για τον George Clooney

Σαν απάντηση στο αν θα γίνει τελικά η ταινία με τα Φιλαράκια. Η Jennifer Aniston είναι γνωστό πως διατηρεί αρκετά στενές φιλικές σχέ...

A+ A-

Σαν απάντηση στο αν θα γίνει τελικά η ταινία με τα Φιλαράκια.
Η Jennifer Aniston είναι γνωστό πως διατηρεί αρκετά στενές φιλικές σχέσεις με την Ellen DeGeneres, επομένως δεν θα μπορούσε να μην περάσει και εκείνη από το studio της εκπομπής της προκειμένου να της ευχηθεί για τα 60ά γενέθλιά της, όπως έκαναν πολλοί ακόμη διάσημοι φίλοι της παρουσιάστριας.

Και φυσικά, όταν έχεις απέναντί σου την συγκεκριμένη ηθοποιό, η ερώτηση σχετικά με τα Φιλαράκια δεν γίνεται να λείπει από το τραπέζι. Συγκεκριμένα, η Ellen θέλησε να μάθει εάν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων fans για μία ταινία."Είναι καθόλου πιθανό; Υπάρχει έστω σαν μια μικρή πιθανότητα;" ρώτησε η Ellen, για να πάρει την απάντηση από τη Jennifer. "Όλα είναι πιθανά, ξέρεις. Εδώ παντρεύτηκε ο George Clooney, σωστά;".


Σωστά και για να πούμε την αλήθεια, η συγκεκριμένη καυστική ατάκα της Aniston για τον καλό της φίλο και πρώην περιζήτητο εργένη, μας κάνει να νοσταλγούμε την τηλεοπτική Rachel Green ακόμα πιο πολύ.

Δείτε επίσης

Lifestyle 4414483641067093148

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item