Τι απαντά ο Σαμαράς για το FBI και εάν τον έχουν «δώσει» οι Αμερικανοί

Για «σκευωρία και γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της» που «αποκαλύπτεται καθημερινά», έκαναν λόγο συνεργάτες του πρώην πρωθυ...

A+ A-

Για «σκευωρία και γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της» που «αποκαλύπτεται καθημερινά», έκαναν λόγο συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για έγγραφο του FBI στη δικογραφία με αναφορά και στο πρόσωπο του.
Όπως σημείωσαν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά, «η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα.
»Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού».
Οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Σαμαρά ανέφεραν ότι «μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για επτά πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς.
»Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά».
«Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό», συμπλήρωσαν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά και κατέληξαν:
«Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κ. Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.
»Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλιτώσουν!».

Δείτε επίσης

Πολιτική 7183549510895849371

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item