Εικόνες για πρώτη φορά. Να γιατί σώθηκε από θαύμα ο Βρεττός

«Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα. Δέκα πόντους παραπάνω να ήταν το χτύπημα στο δέντρο και τώρα δεν θα ήταν εδώ». Με τα λόγια αυτά η μητέρα...

A+ A-

«Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα. Δέκα πόντους παραπάνω να ήταν το χτύπημα στο δέντρο και τώρα δεν θα ήταν εδώ». Με τα λόγια αυτά η μητέρα του Ηλία Βρεττού, προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της. Δίπλα της, ο σύζυγός της και ο στενός συνεργάτης του τραγουδιστή Λουκάς Καραγιάννης.

Αφορμή για το ρεπορτάζ και την παρουσία μας στην περιοχή της Βάρης, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το αυτοκίνητο της συντρόφου του Ηλία, στάθηκαν αυτά τα λόγια. Μπήκαμε μέσα στην μάντρα και σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη μεριά του συνοδηγού. Εκεί δηλαδή που καθόταν ο τραγουδιστής. Δείτε πώς έχει υποχωρήσει η λαμαρίνα βάσης του αυτοκινήτου από τον κορμό του δέντρου.

Από την υποχώρηση της λαμαρίνας και μόνο, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Όταν λοιπόν η μάνα του κάνει λόγο για δέκα πόντους… ξέρει καλά γιατί το λέει.

Φανταστείτε το χτύπημα να ήταν προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου; Κοντά στην μεσαία κολόνα του, εκεί, δηλαδή, που ήταν το κεφάλι του Ηλία και όχι το πλάγιο και κάτω μέρος του σώματός του; Αυτό που χειρουργείται;

Άγιο είχες… ΑΓΙΟΔείτε επίσης

Lifestyle 7195914969192648641

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item