Μαραντόνα – Σίλτον, μια κόντρα που θα κρατάει για πάντα

Ο Αργεντινός έκανε πρόταση για δείπνο στον Άγγλο, αλλά εκείνος την αρνήθηκε Κάποια πράγματα σε αυτόν τον κόσμο δύσκολα θα αλλάξουν π...

A+ A-

Ο Αργεντινός έκανε πρόταση για δείπνο στον Άγγλο, αλλά εκείνος την αρνήθηκε
Κάποια πράγματα σε αυτόν τον κόσμο δύσκολα θα αλλάξουν ποτέ. Όπως η αέναη κόντρα του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Πίτερ Σίλτον, έπειτα από το παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής με αυτήν της Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό και το περίφημο «χέρι του θεού».
Από τότε, οι δύο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, με τον Άγγλο γκολκίπερ να μην μπορεί να συγχωρήσει στον «Ντιεγκίτο» ότι τον εξαπάτησε με αυτόν τον τρόπο. Ο Αργεντινός έκανε μια κίνηση καλής θέλησης, αλλά βρήκε τοίχο, εάν δεν ζητήσει εκείνος συγγνώμη για αυτήν τη φάση.
«Ένα κομμάτι του εαυτού μου, λέει να το αφήσω στην άκρη, αλλά το άλλο λέει να μην το κάνω. Αν δεχθώ να τον συναντήσω, τότε θα πρέπει να απολογηθεί γι’ αυτήν την πράξη του. Ήμασταν και οι δύο αρχηγοί εκείνη την ημέρα. Δεν τον συνάντησα από τότε. Δεν… πέθαινα κιόλας για να των δω, βασικά.. Αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε», δήλωσε ο Σίλτον.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 7621118584704049667

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item