Η συγκινητική «συγγνώμη» φίλου του Ολυμπιακού στον Ουάρντα [εικόνα]

Ένα συγκινητικό μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού -μέσω του οποίου του ζητούσε συγγνώμη για τη ρατσιστική συμπεριφορά που υπέστη στο παιχνίδ...

A+ A-

Ένα συγκινητικό μήνυμα φίλου του Ολυμπιακού -μέσω του οποίου του ζητούσε συγγνώμη για τη ρατσιστική συμπεριφορά που υπέστη στο παιχνίδι του Περιστερίου- δημοσίευσε στο instagram ο Αμρ Ουάρντα.
Μια όμορφη χειρονομία, με αφορμή όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, θέλησε να δημοσιοποιήσει ο Αμρ Ουάρντα.
Ο Αιγύπτιος έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς από μερίδα φίλων των «ερυθρόλευκων», που έκαναν ήχους μαϊμούδων και του φώναξαν αντίστοιχα συνθήματα.
Αυτό το απαράδεκτο γεγονός λοιπόν οδήγησε ένα φίλο των Πειραιωτών να του ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό των υπολοίπων με ένα συγκινητικό μήνυμα που του έστειλε στο instagram.
Αναλυτικά όσα αναφέρει
«Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Συγγνώμη για τη Θύρα 7 χθες, είναι θυμωμένοι επειδή θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Είσαι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημά μας και ελπίζω εγώ και ο πατέρας μου να σε δούμε στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Σ’ αγαπώ, Ουάρντα».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 2988994147634139576

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item