Αποδοκίμασαν τον Κώστα Σημίτη στο πλοίο για τη Σύρο

Τι αναφέρουν μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν μαζί του Στη Σύρο θα περάσει το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην...

A+ A-

Τι αναφέρουν μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν μαζί του
Στη Σύρο θα περάσει το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίες έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.
Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Όμως το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης του επιφύλαξε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη, οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη».
Εκείνος -συνοδευόμενος από τη γυναίκα του- διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

Δείτε επίσης

Πολιτική 4666591485755444811

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item