Το μυαλό στην κλήρωση και την Τούμπα

Πανηγυρισμοί τέλος στην ΑΕΛ Πανηγυρισμοί τέλος στην ΑΕΛ με το μυαλό όλων στην ομάδα να είναι στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και την...

A+ A-

Πανηγυρισμοί τέλος στην ΑΕΛ
Πανηγυρισμοί τέλος στην ΑΕΛ με το μυαλό όλων στην ομάδα να είναι στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
Η αλήθεια είναι πως κάθε πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι μεγάλη επιτυχία, κάτι που ισχύει φυσι8κά και για την ΑΕΛ, παρότι ως ομάδα το έχει καταφέρει πολλές φορές, έχοντας μάλιστα και δύο κατακτήσεις του τροπαίου. Οι… βυσσινί επικράτησαν με 3-2 του ΠΑΣ παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Μια πρόκριση που πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε αλλά ως εκεί. Το μυαλό όλων πλέον είναι στην Δευτέρα όπου υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και κυρίως η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
Για το πρώτο στην ΑΕΛ ενοείται πως γνωρίζουν πόσο δύσκολο ματς είναι αυτό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα πάνε στην Θεσσαλονίκη για να χάσουν. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς με δεδομένο το ό,τι τις επόμενες αγωνιστικές το πρόγραμμα φτιάχνει σε μεγάλο βαθμό, ένα θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα είναι ικανό να αλλάξει πολλά πράγματα για την συνέχεια.
Για την κλήρωση, είναι λογικό στην ΑΕΛ να θέλουν η κληρωτίδα να βγάλει αντίπαλο τον Πανιώνιο, κάτι που επίσης είναι λογικό να θέλουν και οι «κυανέρυθροι». Άλλωστε ο θεσμός αυτός ταιριάζει στους… βυσσινί που θέλουν και φέτος να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 1530321427537510729

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item