Γκαρθία: Είμαστε Ολυμπιακός, θέλω να βλέπω διάθεση και αποφασιστικότητα

«Είναι υποχρέωση όλων μας να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια» Μπορεί ο Όσκαρ Γκαρθία να βρίσκεται ακόμη σε μετεγχειρητική π...

A+ A-

«Είναι υποχρέωση όλων μας να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια»
Μπορεί ο Όσκαρ Γκαρθία να βρίσκεται ακόμη σε μετεγχειρητική περίοδο, αλλά τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού τον έκαναν να επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει στους παίκτες ότι είναι κοντά στην ομάδα και πως μοναδικό του μέλημα είναι το καλό της.
Αυτό το μήνυμα έστειλε και στους «ερυθρόλευκους» με την ομιλία του σε αυτούς. «Αναγνωρίζω ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν. Είναι δύσκολο για κάθε αθλητή και οποιαδήποτε ομάδα να βρουν ισορροπία σε ένα διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.
Και πρόσθεσε: «Είμαστε, όμως, Ολυμπιακός. Και είναι υποχρέωση όλων μας να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια. Με μεγαλύτερη θέληση. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας εννιά αγώνες για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ο ένας κοντά στον άλλο, για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω να βλέπω διάθεση και αποφασιστικότητα. Πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 8261862836626019642

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item