Μπίσεσβαρ: Με την ίδια σοβαρότητα αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι περισσότερο σημαντικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια» Ο ...

A+ A-

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι περισσότερο σημαντικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια»
Ο Μπίσεσβαρ ξέρει πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο το να έρθει η νίκη με τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του να αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο όλα τα ματς.
Αναλυτικά όσα είπε στην «Real News» ο άσος του ΠΑΟΚ:
«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι περισσότερο σημαντικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Ξέρουμε καλά τι σημαίνει για τον κόσμο μας. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε κι αυτόν όπως τους υπόλοιπους αγώνες που ακολουθούν στο πρόγραμμά μας, με την ίδια σοβαρότητα και αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή, ώστε να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα έχει βρει την ισορροπία της και αποδίδει πλέον και καλό ποδόσφαιρο. Αισθανόμαστε όλοι καλά και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και, με υπομονή στον τρόπο που αγωνίζεται, γνωρίζει πώς να το κατακτήσει.
Αυτό είναι, θεωρώ, και το στοιχείο που πρέπει να διατηρήσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, που σαφώς και αποτελεί δύσκολο αντίπαλο. Το πρωτάθλημα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και εμείς με ηρεμία και σοβαρότητα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να κερδίσουμε τόσο σήμερα όσο και σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που κάθε φορά αντιμετωπίζουμε».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 2065201066990937705

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item