Χιμένεθ: Είμαστε μέσα στους τρεις στόχους

«Θα χρειαστείτε όλοι σας» Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω ενός δύσκολου μήνα με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε...

A+ A-

«Θα χρειαστείτε όλοι σας»
Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω ενός δύσκολου μήνα με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του τόσο για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό όσο και για τα επερχόμενα ματς με Αστέρα και Ντιναμό Κιέβου.
«Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για ότι πετύχατε και στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα, γιατί μας κράτησαν μέσα σ’ όλους τους στόχους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα. Αυτό πρέπει να κοιτάμε. Ξέρω πως σκέφτεστε πως υπάρχει και η Ευρώπη την Πέμπτη που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και θέλουμε σ’ όλους να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Ξεχωριστά. Όλοι θα χρειαστείτε. Σας το ξαναλέω. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί κάθε φορά αυτό που θέλω είναι να έχω 18 παίκτες έτοιμους στην αποστολή», ανέφερε στην προπόνηση της Παρασκευής (9/2) ο Ισπανός τεχνικός.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 2768544698070065493

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item