Πρεμιέρα Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΙ: «Λέτε άλλη μια γελοία και ένα σούργελο»

Το ντεμπούτο της ως κεντρική παρουσιάστρια κάνει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΙ! Η δημοσιογράφος στις 14:30 ακριβώς καλησπέρισε τους τη...

A+ A-

Το ντεμπούτο της ως κεντρική παρουσιάστρια κάνει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΙ! Η δημοσιογράφος στις 14:30 ακριβώς καλησπέρισε τους τηλεθεατές με τη νέα εκπομπή, Ooh la la! 

Με την ευθύτητα που την διακατέχει, στην πρεμιέρα της δεν θα μπορούσε να μην “πετάξει” τις δικές της ατάκες που θα συζητηθούν. Μπήκε στο πλατό με κέφι και χορό, ωστόσο, όταν η μουσική σταμάτησε, τόνισε πως τρέμει από το άγχος της και ζήτησε από την παραγωγή να της κρατήσουν ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο.

Η Σάσα μίλησε για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και ευχαρίστησε το κανάλι για την ευκαιρία που της δίνει. Αναφερόμενη στους τηλεθεατές , είπε: «Λέτε άλλη μια γελοία και ένα σούργελο στην τηλεόραση» και συνέχισε τονίζοντας πως θα δουν κάτι διαφορετικό, καθώς θα είναι… χύμα.

Φυσικά, αμέσως μετά παρουσίασε την ομάδα της, η οποία απαρτίζεται από τον Δημήτρη Μηλιόγλου, τη Τζώρτζια Γεωργίου και τον Παναγιώτη Τάτση και έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει η ροή της εκπομπής.

Δείτε επίσης

Media 5974645994677050220

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item